Είδε να μαχαιρώνουν την έγκυο γυναίκα του καθώς μιλούσαν live στο Facetime

Αυτό το τραγικό συμβάν θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας! Μια 31χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέσα στο ίδο της το σπίτι καθώς βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και το χειρότερο; Όλα αυτά τα έβλεπε live ο στρατιώτης άντρας της από το την κάμερα του κινητού του καθώς εκείνη την ώρα μιλούσαν στο FaceTime.

H Rachel Poole γέννησε την κόρη της Isabella με καισαρική τομή και το κορίτσι τώρα είναι μια χαρά στην υγεία του. Στην αρχή υπήρχαν αρκετά προβλήματα αφού τόσο η ίδια, όσο και η μητέρα της πήραν ισχυρά φάρμακα για να κρατηθούν στη ζωή. Και η θαρραλέα Rachel όμως δεν το βάζει κάτω και παλεύει να γίνει καλά.

PASOTexas

Δυστυχώς η 31χρονη θα μείνει τυφλή από το ένα μάτι, αφού μαχαιρώθηκε και στο κεφάλι. O 19χρονος που μαχαίρωσε τη γυναίκα είχε οικονομικές διαφορές με τον σύζυγό της. O μπαμπάς της μικρής και σύζυγός της Rachel έγραψε στο Facebook: “Η γυναίκα μου θα είναι γυναίκα μου μέχρι τη στιγμή που θα σταματήσω να αναπνέω. Κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό και παρόλο που δεν ήμουν εκεί για να την προστατεύσω, δίνω το λόγο μου πως κάτι τέτοιο δε θα επιτρέψω να ξανασυμβεί”.

Joy

Ταυτόχρονα ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook με την κόρη τους και είπε πως ο λόγος που παλεύει αυτή τη στιγμή η σύζυγός του είναι πανέμορφη μικρούλα τους.

Joy

Read More

And More