Σμαράγδα Καρύδη: Μιλά για τα botox, τον γάμο και τον Θοδωρή Αθερίδη!

Με χιούμορ και διάθεση να εκφράσει τις αλήθειες της, η Σμαράγδα Καρύδη αποκαλύπτεται στο περιοδικό ΕΓΩ και στον Γιάννη Βίτσα.

Με τι νευριάζεις, στενοχωριέσαι, ζηλέυεις;
Με πολλά. Δεν είμαι “κούτσουρο”. Δεν δίνω βέβαια στα γεγονότα μεγαλύτερη αξία απ’ ότι τους αναλογεί. Δεν παίρνω τα πράγματα προσωπικά, ούτε στενοχωριέμαι. Δεν νευράζω χωρίς λόγο, ούτε είμαι ενοχική. Δεν ψάχνω λόγο για καβγά και δεν ζηλεύω.



Στις ερωτικές σου σχέσεις πώς λειτουργείς; Είσαι κτητική;
Επενδύεις;
Δεν πνίγω τον σύντροφό μου, αλλά δεν είμαι και χαλαρή, αφήνοντας τον άλλο να με κάνει ό,τι θέλει.

Δεν έχεις κρύψει ότι είσαι ερωτευμένη χρησιμοποιώντας μάλιστα τη λέξη παράφορα.
Ποτέ δεν έχω πει αυτή την ατάκα, είναι κάτι που γράφτηκε από άλλους. Κατραχήν δεν χρησιμοποιώ τη λέξη παράφορα και όσοι φίλοι το διάβασαν τους φάνηκε πάρα πολύ αστείο, γιατί ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έλα μια τέτοια κουβέντα.

Μου έκανε εντύπωση ότι στη Real News ο Θοδωρής Αθερίδης είπε “Κρατάει χρόνια ο έρωτας με την Σμαράγδα”

Ούτε αυτή είναι μια φράση που χρησιμοποιεί ο Θοδωρής. Συνήθως η ερώτηση είναι “Κρατάει χρόνια ο έρωτας με την Σμαράγδα;” και ο συνεντευξιαζόμενος απαντά “Ναι, θα μπορούσες να το πεις κι έτσι” ή ο,τιδήποτε άλλο. Ο θοδωρής γράφει πολύ ωραία έργα, πολύ ωραία κείμενα και σενάρια που μόνο κλισέ δεν είναι. Δεν χρησιμοποιεί καθόλου τα κλισέ, όπως ήταν αυτή η δήλωση.

Είναι γνωστό όμως παρ ‘ όλα αυτά ότι είστε ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη
Δεν είναι τίποτα γνωστό. Εγώ δεν ήθελα να μιλήσω για τέτοια πράγματα καταρχήν.

Δεν είσαι πάντως συμβατική γυναίκα. Δίνεις την εντύπωση ότι δεν γουστάρεις τον γάμο.
Τα σκαλιά της εκκλησίας δεν γουστάρω. Αν βρω εκκλησία χωρίς σκαλιά, μπορεί και να μου αρέσει ο γάμος.

Πέρασες τη φάση του να θέλεις να κάνεις παιδί;
Σίγουρα. Με συγκράτησε μια ανωριμότητα, μια ευθυνοφοβία και το βόλεμα. Κατάλαβα από ένα σημείο και μετά πως αν το παιδί δεν το κάνεις μικρός, αργότερα αισθάνεσαι ότι είσαι πολύ μεγάλος για να ξεβολέψεις τη ζωή σου. Σκέφτεσαι “τι ωραία που περνάω στην καθημερινότητά μου”. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου λείπει ένα παιδί. Μου αρέσουν τα παιδιά. Τα γουστάρω, τα αγαπώ. Με συγκινούν τα μωρά, αλλά δεν είναι κάτι που επιθυμώ πραγματικά.

Εχεις μπει στη διαδικασία να κάνεςι botox ή υλαουρονικό;
Δεν έχει τεθεί θέμα. Τα φοβάμαι τα botox και τα υλαουρονικά γιατί αφενός δεν μου αρέσει το αποτέλεσμά τους και αφετέρου δεν είδα καμία να φαίνεται νέα με όλα αυτά. Καλό είναι να διατηρείσαι σε καλή κατάσταση που πιο πολύ έχει να κάνει με τη γυμναστική και τα κιλά. Από ένα σημείο και μετά, πρέπει να συμφιλιωθείς και να παραιτηθείς, γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι ωραία. Ούτε το ανέκφραστο βλέμμα, ούτε το πρησμένο πρόσωπο, ούτε τα “χείλη της πάπιας” είναι όμορφα. Κυρίως δεν σε δείχνουν πιο νέα. Αντιθέτως μπορεί να φαίνεσαι και μεγαλύτερη.

Διάβασε περισσότερα στο ΕΓΩ που κυκλοφορεί!

Read More

And More