Η A. Ν. Smith γυμνή και έγκυος! Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες της!

Είναι από τα πρόσωπα της showbiz που συγκλόνισαν περισσότερο με την ταραχώδη ζωή τους και τον τραγικό και πρόωρο θάνατό τους, παρά με την δουλειά τους!

Η σέξυ Anna Nicole Smith μοντέλο και ηθοποιός, κέρδισε μια θέση στο… Playboy to 1993. Στα 26 της χρόνια παντρεύτηκε τον κατά 60! χρόνια μεγαλύτερό της, πολυεκατομμυριούχο J. Howard Marshall.

Όπως ήταν λογικό η επιλογή της αυτή κατακρίθηκε από τους πάντες… Όλοι ήξεραν ότι τον πήρε για τα λεφτά του… Όταν ο πλούσιος άνδρας της Νικόλ, πέθανε το 1995 ξεκίνησε πόλεμος με τα παιδιά του τα οποία προσπάθησαν να γλιτώσουν από τα χέρια της, την τεράστια περιουσία του πατέρα τους!


Τραγική στιγμή της ζωή της το 2006 όταν πέθανε από καρδιά, ο 20χρονος γιος της, μια μέρα μετά τη γέννηση της κόρης της!

Η Νικόλ πέρασε μήνες με αντικαταθλιπτικά χάπια προσπαθώντας να πιστέψει ότι έχασε το ένα της παιδί, μια μέρα μετά αφότου έφερε στον κόσμο το δεύτερο!

Το 2007 γράφτηκε ο επίλογος της πολυτάραχης ζωής της. Βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Τα αίτια του θανάτου της ήταν ναρκωτικές ουσίες και υπερβολική κατανάλωση φαρμάκων….

Σήμερα για πρώτη φορά, 4 χρόνια μετά το θάνατό της, έρχονται στο φως οι φωτογραφίες που έκανε για λογαριασμό γνωστού καζίνο.

Η Νικόλ, έγκυος στην κόρη της βάφεται …ολόχρυση και ποζάρει στο φακό! Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν ως… δώρο για τους θαυμαστές της για τους υπενθυμίσουν το ελεύθερο πνεύμα και το χιούμορ της.

Read More

And More