Ο Σωκράτης Μάλαμας παρουσίασε τα καινούργια του τραγούδια! Φωτογραφίες

Τον δικό του “Χάρτη” ξεδίπλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σωκράτςη Μάλαμας σε καλούς φίλους και δημοσιογράφους, στα “πουλάκια” του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρουσίασε στο Studio Sierra τα νέα του τραγούδια που κυκλοφορούν από την Minos EMI.

Η παρουσίαση έγινε σε πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα με τον κόσμο να ανυπομονεί να ακούσει τον Σωκράτη Μάλαμα να παίζει και να τραγουδάει ζωντανά για πρώτη φορά όλα τα τραγούδια του νέου του δίσκου που φέρει τον τίτλο “Ο χάρτης”.

Το συνόδευσαν δύο εξαιρετικοί μουσικοί, ο Φώτη Σιώτας (βιολί) και ο Κυριάκος Ταπάκης (μπουζούκι, λαούτο, ούτι). Ο πρώτος άλλωστε έχει αναλάβει και την ενορχήστρωση των τραγουδιών καθώς και την ενορχήστρωση του δίσκου, ενώ τον ήχο ανέλαβε ο Παναγιώτης Πετρονικολός.

Ανάμεσα σε πολλούς φίλους και δημοσιογράφους, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της MINOS EMI κος Μάκης Μάτσας και η διευθύνουσα σύμβουλος κα Μαργαρίτα Μάτσα η οποία καλωσόρισε τον Σωκράτη Μάλαμα και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία του με την εταιρεία.

Παρευρέθηκαν και οι συντελεστές στιχουργοί του δίσκου Γιώργος Κλεφτογιώργος, Δημήτρης Αδοργιαστός, Βαγγέλης Βελώνιας και Φωτεινή Λαμπρίδη.

Τον τίμησαν επίσης με τη παρουσία τους ο Μανώλης Λιδάκης, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Θέμης Καραμουρατίδης.

Αν και είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος τραγουδοποιός παρουσιάζει ζωντανά ένα νέο του δίσκο, δεν έλειψε ο αυθορμητισμός του, η καλή διάθεση, το κέφι και η επαφή του με τον κόσμο που ήρθε να τον ακούσει.

Αυτή η αμεσότητα άλλωστε είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει στις live εμφανίσεις του και γνωρίζουν πάντα μεγάλη επιτυχία. Τα social media κατακλύστηκαν από στιγμιότυπα της παρουσίασης με επικρατέστερη λεζάντα το αγαπημένοτων φανατικών θαυμαστών του “Σωκράτη κάνε μας χάλια”.

Τα τραγούδια αυτά ο Σωκράτης Μάλαμας, θα τα παρουσιάσει και στη μουσική σκηνή PASSPORT από Παρασκευή 14 Μαρτίου και για τρία Παρασκευοσάββατα (14,15, 21,22,28,29 Μαρτίου).

Ο καινούργιος δίσκος του αγαπημένου Έλληνα τραγουδοποιού περιλαμβάνει δεκατρία τραγούδια σε μουσική του ίδιου και σε στίχους των Γιώργου Κλεφτογιώργου, Δημήτρη Αδοργιαστού, Βαγγέλη Βελώνια και Φωτεινής Λαμπρίδη. Στο τραγούδι “Οι παρελάσεις” συμμετέχει η Ελένη Βιτάλη.

Read More

And More