Μ. Σολωμού: ”Δεν είμαι τρελή να πω ”ναι” στο Dancing!”

Η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Σολωμού, με την έντoνη προσωπικότητα, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Πρωινό mou”. Αρχικά, μίλησε για το ”Dancing”, από το οποίο της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει, αλλά αρνήθηκε και για την ακρίβεια είπε: ”Δεν είμαι τρελή να πω ”ναι”.

Η ίδια παραδέχτηκε πως ποτέ δεν έχει ψάξει τα πράγματα του συντρόφου της, γιατί ”φοβόταν το τι θα βρει. Η άγνοια κάποιες φορές είναι πολύ σημαντική”, είπε και ξεκαθάρισε πως μία τέτοια κίνηση, δεν τη θεωρεί κατινιά. Επιπλέον, παραδέχτηκε πως κάποιες φορές, μετανιώνει για όσα λέει: ”Δεν λέω κάτι για να φοβίσω κάποιον. Με ρωτάνε και απαντάω. Και δεν λέω ολόκληρη την αλήθεια, φαντάσου να την έλεγα. Δεν λέω πως οι δηλώσεις που έχω κάνει, εκ των υστέρων έχουν βγει υπερβολικές. Θα τις έπαιρνα όλες πίσω, αν ήξερα το τι θα γινόταν μετά. Όταν το δηλώνω δεν καταλαβαίνω πως είναι υπερβολικό. Την ώρα που απαντάω δεν λογοκρίνομαι. Λέω αυτό που πιστεύω. Αν με ρωτήσεις αν έχω μετανιώσει, ναι έχω μετανιώσει πολύ. Κάθε φορά λέω πως θα προσέχω, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση”.

Τι εννοούσε όμως, όταν σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει, πως έχει απατήσει σε όλες της τις σχέσεις; ”Πόσο πουριτανοί είμαστε; Στη συνέντευξη δεν είπα ότι έχω απατήσει όλες μου τις σχέσεις, είπα σχεδόν όλες. Εγώ δεν ξέρω κάποιον που να είναι πολύ πιστός. Από τους 10 ανθρώπους που ξέρω οι 8 έχουν απιστήσει, δεν ξέρω ανθρώπους που να είναι ερωτευμένοι, σε σχέση πάνω από 3 χρόνια που να είναι πιστοί”.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον μονάκριβο γιο της. ”Έχω ένα αγόρι. Υπάρχει ένα θέμα εκεί πέρα. Έχω φοβερή αδυναμία. Είναι έρωτας. Προσπαθώ να έχω όρια. Όχι να είμαι αυστηρή αλλά να έχει όρια και το έχουμε συνεννοηθεί. Και επίσης οι μανάδες που δουλεύουν ολημερίς έχουν αυτό που λέγεται “τύψεις”. Είναι κακό και για σένα αλλά και για το παιδί που το καταλαβαίνει. Με ρωτάει ‘Πότε θα έρθεις;” και εκεί κάνω μία διαδρομή μισής ώρας μέσα σε 5 λεπτά για να προλάβω”, είπε η μανούλα Μαρία.

Read More

And More