Η Μ. Σολωμού πιο αποκαλυπτική από ποτέ εξομολογείται: “Δεν με φοβίζουν τα 40!”

Πιο σέξυ και εντυπωσιακή από ποτέ εμφανίζεται στο εξώφυλλο του περιοδικού “Down Town” της Κύπρου, η Μαρία Σολωμού και μιλά για όλους και για όλα. Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει φορώντας ένα καυτό μπικίνι και μιλά για τη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνάμε και το πώς βλέπει τα χρόνια που περνούν.
“Όσο με τρόμαζαν τα 30, άλλο τόσο δεν με φοβίζουν τα 40”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός, δηλώνοντας πως θεωρεί πως βρίσκεται σε μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της.

/

Σχολιάζοντας, ωστόσο, τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που επικρατούν αυτήν την περίοδο στη χώρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Πού θα τα βρούμε όλα αυτά τα λεφτά που μας ζητάνε; Δεν με πειράζει που έχουν πέσει οι μισθοί, δεν με πειράζει που έχουν μειωθεί οι δουλειές – θα βρούμε έναν τρόπο να επιβιώσουμε. Αυτό που με ενοχλεί είναι που έρχονται – ελέω Μνημονίου – και σου λένε “έχεις λίγα λεφτάκια στην άκρη; Θα στα πάρουμε! Θα βρούμε εμείς τον τρόπο”. Πάντως, με την μία ή με την άλλη δικαιολογία, εμείς θα στα πάρουμε!”
Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, ξεσπά δηλώνοντας: “Εγώ δούλευα τόσα χρόνια έχοντας ως συνέταιρό μου το κράτος το ξέρω, αλλά να έρχεται τώρα ο συνέταιρος που, ούτως ή άλλως με έκλεβε τόσα χρόνια, και να μου λέει “δώσε μου και ό,τι άλλο φύλαξες όλο αυτό τον καιρό που εργαζόσουν σαν το σκυλί”. Αυτό εμένα με τρελαίνει!”.

/

Read More

And More