Α. Γεωργούλης – Μ. Σολωμού: Η σέξυ φωτογράφηση και οι αποκαλύψεις για τον έρωτα!

Μια άκρως αποκαλυπτική και σέξυ φωτογράφηση έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης με την Μαρία Σολωμού με αφορμή τη φετινή συνεργασία τους στο θέατρο για την παράσταση “Απ’ την πρώτη ματιά”.
Οι δυο ηθοποιοί από ερωτευμένο ζευγάρι του παρελθόντος έχουν γίνει καλοί φίλοι και τώρα ετοιμάζονταν να συμπρωταγωνιστήσουν στο θέατρο αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή τους στο περιοδικό “ΟΚ!”: “Είμαστε πιο καλοί φίλοι από ό,τι εραστές”.
Θυμάστε την πρώτη σας συνάντηση που εξελίχθηκε σε έρωτα;
Μαρία: “Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο “μπες βγες”.
Αλέξης: Με την Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής… Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα.
Υπάρχουν στιγμές που παίζεται στη σκηνή και νιώθετε ότι αυτό το έχετε ξαναζήσει; Δηλαδή τις ατάκες που λέει το ερωτευμένο ζευγάρι στην παράσταση, να της έχετε πει και όταν ήσασταν ζευγάρι;
Μαρία: Σάμπως θυμάμαι πώς ήμασταν τότε; Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί.
Υπάρχουν ερωτικά σκιρτήματα όταν αγκαλιάζει ο ένας τον άλλον;
Μαρία: Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, δεν μπορώ να τον δω αλλιώς. Άσε που την ώρα που παίζεις στη σκηνή, έχει άγχος που δεν μπορείς να φλερτάρεις… Και με τον Brad Pitt να συνεργαζόμουν, πάλι δεν θα μπορούσα να τον δω ερωτικά.

Αλέξης: Εγώ για να μην λέω ψέματα, τις περισσότερες φορές έχω ερωτευτεί τη συμπρωταγωνίστριά μου. Απλώς αυτός ο έρωτας εκδηλώνεται με καλλιτεχνική μορφή.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More