Μ. Σολωμού: Πώς νιώθει, όταν είναι στη σκηνή και την βλέπει ο Μουζουράκης;

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Σολωμού ήταν σήμερα καλεσμένη στο “Πρωινό ΑΝΤ1”και μίλησε με το ιδιαίτερο στυλ της, για το γιο της και τους φόβους της, όταν ανεβαίνει στη σκηνή.
Αρχικά, αναφέρθηκε στον γιο της που είναι πλέον έξι χρόνων και πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού. ‘Οπως αποκαλύψε την τρομάζει η πρώτη τάξη, γιατί είναι δύσκολη και τα παιδιά δεν μπορούν να συγκεντρωθούν. “Δεν ξέρω τι υπομονή χρειάζεται, γιατί εγώ δεν την έχω αυτή την υπομονή. Εμένα γίνονται τα νεύρα μου λίγο γρήγορα τσατάλια, αλλά ευτυχώς τα κάνουν όλα στο σχολείο.” δήλωσε.
Όσον αφορά το επάγγελμα που θα ήθελε να ακολουθήσει το παιδί της, είπε χαρακτηριστικά: “Είμαι σκληροπυρινική στην έννοια του παιδιού. Σαφέστατα θέλω να πάρει βάσεις και ειδικά στο δημοτικό. Τώρα στην πορεία, αν δω ότι δεν τα παίρνει και θέλει ας πούμε να κάνει ξυφασκία στη ζωή του, δεν θα πω “όχι” θα γίνει επιστήμονας.” και αποκάλυψε ότι ο γιος της δεν θα ήθελε να γίνει ηθοποιός.
Στην ερώτηση του Χρήστου Φερεντίνου αν θεωρεί τον εαυτό της επιτυχημένο ηθοποιό η Μαρία απάντησε: “Δεν ξέρω τι θα πει επιτυχημένος ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι οι επιτυχημένοι και μεγάλοι ηθοποιοί το νοιώθουν αυτο το πράγμα, ούτε ξέρω πως το νοιώθουν.”
Τέλος, εξομολογήθηκε πως έχει μεγαλύτερη αγωνία και ανησυχία, όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή και στο κοινό είναι κάποιος που γνωρίζει. Όσο για το αν αισθάνεται το ίδιο όταν βλέπει τις παραστάσεις της ο σύντροφός της Πάνος Μουζουράκης, η Μαρία παραδέχτηκε ότι το άγχος είναι μεγαλύτερο, αλλά σε αυτήν την περίπτωση μπλέκεται με ένα αίσθημα χαράς και ασφάλειας.

Read More

And More