Κ. Σόμμερ: Βρίσκεται στη Γερμανία και δηλώνει ότι δεν παντρεύεταιι!

Ο Κώστας Σόμμερ, για ακόμα μία φορά, δοκίμασε τις υποκριτικές του ικανότητες εκτός ελληνικών συνόρων και δικαιώθηκε. Πρωταγωνιστεί στη σειρά ”Λένα- Αγάπη της ζωής μου”, που γυρίζεται στη Γερμανία και η οποία σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η σειρά, εκτός από την Γερμανία, προβάλλεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα ”Espresso”, σε Ελβετία και Αυστρία, πηγαίνοντας εξίσου καλά. Στο παρελθόν, ο γνωστός ηθοποιός είχε ξεσηκώσει το γυναικείο πληθυσμό με τις ερμηνείες του, τόσο στην Τουρκία όσο και στην Αμερική. Στη Γερμανία, μάλιστα, έχει αποκτήσει και το δικό του φανατικό κοινό.

Ο Κώστας, υποδύεται τον Τόνι, το κακό παιδί της ιστορίας, που κάποιες στιγμές όμως, αποκαλύπτει και τα θετικά του στοιχεία. Όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα, τα γυρίσματα θα συνεχιστούν μέχρι και τον Ιούνιο κι εκείνος προλαβαίνει να επισκέπτεται μόνο τα Σαββατοκύριακα την Ελλάδα, αφού τις καθημερινές οι απαιτήσεις της σειράς τον θέλουν στη Γερμανία.

Επιπλέον, ο σκηνοθέτης της σειράς, έντονα ενθουσιασμένος με τις αποδόσεις του Κώστα, ετοιμάζει μία νέα σειρά και του πρότεινε να παίξει έναν από τους βασικούς ρόλους. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα: ”Έχω μια πολύ καλή συνεργασία. Μου αρέσει να απλώνομαι και να δοκιμάζω νέα πράγματα στο εξωτερικό.”

Τέλος, σ’ ερώτηση του δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Κώστας απάντησε αφοπλιστικά: ”Δεν παντρεύομαι.

Διάβασε περισσότερα στην ”Espresso” που κυκλοφορεί!

Read More

And More