Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.06.2011 | 15:51

Ο Μ. Μητσιάς σε μια μουσική διαδρομή αφιερωμένη στα παιδιά των χωριών SOS!

Ο Μ. Μητσιάς σε μια μουσική διαδρομή αφιερωμένη στα παιδιά των χωριών SOS!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, το Θέατρο του Λυκαβηττού, υποδέχεται το μεγάλο ερμηνευτή Μανώλη Μητσιά, σε μια μοναδική συναυλία, αφιερωμένη στα Παιδικά Χωριά SOS.

Η ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά, έχει σαν στόχο την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS που καθημερινά αγωνίζονται για να διατηρήσουν το έργο τους ζωντανό και να συνεχίσουν να προσφέρουν στα παιδιά που προστατεύουν ένα περιβάλλον γεμάτο φροντίδα, σεβασμό και ασφάλεια.

Με αφορμή τη διοργάνωση της συναυλίας, ο Μανώλης Μητσιάς, που τραγουδάει αφιλοκερδώς, δήλωσε σχετικά: «Είναι τιμή και χαρά η δυνατότητα που μου δίνεται, μέσα από τις νότες και τη φωνή μου, να στηρίξω σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, τα παιδιά που μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον και αστείρευτη πηγή δύναμης και έμπνευσης για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για τα ίδια καθώς και για τη χώρα μας».

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει διαχρονικά τραγούδια μεγάλων δημιουργών, με τα οποία έχει συνδεθεί η 40χρονή μουσική πορεία του, καθώς και νεότερες επιτυχίες από πρόσφατες συνεργασίες του. Στη συναυλία, τον Μανώλη Μητσιά θα συνοδεύσει η Νανά Μπινοπούλου, μια από τις πιο σημαντικές νέες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Τα εισιτήρια πωλούνται στα Καταστήματα PUBLIC, στα Παιδικά Χωριά SOS τηλ. 210-3313661, στην Υπηρεσία Εισιτηρίων - Πανεπιστημίου 39, στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο www.ticketservices.gr και τηλεφωνικά στο 210-7234567. Με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου και με γνώμονα την δύσκολη οικονομική περίοδο, το εισιτήριο έχει ενιαία τιμή, μόνο 15,00 Ευρώ.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:45

Top 10