Τ. Σωτηροπούλου: “Οι Έλληνες είναι λίγο πιο brutal, απ’ ότι θέλω!”

Για το “Skyfall” και την επίμαχη σκηνή με τον Daniel Craig, τη συνήθειά της να κάνει βόλτες στα νεκροταφεία και τους άντρες μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου στο “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου.
Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην χθεσινή εκπομπή στον Ant1 και έκλεψε τις εντυπώσεις με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες της. Ξεκινώντας, μάλιστα, τη συνέντευξη απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι εμφανίζεται μόλις μερικά δευτερόλεπτα στη ταινία “Skyfall”, λέγοντας με μια δόση χιούμορ: “Έκλαιγα πάρα πολύ”.

Παράλληλα, η ίδια αποκάλυψε πως την γοητεύει να κάνει βόλτες στα… νεκροταφεία των ξένων χωρών και αγαπημένο της είναι το νεκροταφείο της Μονμάρτης, στη Γαλλία. “Είμαι παγωμένη, είμαι πεθαμένη και πηγαίνω βόλτα στα νεκροταφεία”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: “Στο σπίτι μου έχω φαντάσματα. Πιστεύω στον πνευματισμό. Δεν είμαι όμως τρελή, δεν ακούω φωνές”.
Τέλος, μιλώντας για τους άντρες δήλωσε πως είναι μόνη αυτήν την περίοδο και αποκάλυψε: “Οι περισσότεροι σύντροφοί μου είναι ξένοι. Οι Έλληνες είναι λίγο πιο brutal απ’ ότι θέλω. Οι Άγγλοι είναι λίγο πιο χαμηλών τόνων… Προτιμώ αν σηκωθώ το πρωί και πάω να πάρω καφέ και ο άλλος επειδή έχει νεύρα να μου πει με μια “ψεύτικη ευγένεια” τι κάνεις, παρά να είναι σκυθρωπός” και συμπλήρωσε: “Εκτιμώ, όμως, πολύ τους Έλληνες, γιατί θεωρώ πως είμαστε ένας σπουδαίος λαός και έχουμε χιούμορ”.

Read More

And More