Τ. Σωτηροπούλου: Μιλά για τον χωρισμό της από τον Δ. Αλεξάνδρου και για τις φήμες για νέα σχέση!

Η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε για την καριέρα της στο εξωτερικό, τον Ντάνιελ Κρέγκ, το χωρισμό της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά και τις φήμες για άλλη σχέση!

Για τις φήμες ότι θα συμμετέχει στους “Πειρατές της Καραϊβικής”: “Έκανα απλώς μια οντισιόν και επομένως είναι ανεπίτρεπτο να γράφουν όλοι ότι συμμετέχω ήδη στο καστ ή ότι θα παίξω. Για να λυθεί ο γρίφος, έχω λάβει μέρος σε 2 οντισιόν για έναν σχετικά κωμικό ρόλο και καθώς προχώρησαν οι διαδικασίες μού ζήτησαν να κάνω μία ακόμη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα tape που στέλνεις στην παραγωγή υποδυόμενος ένα κομμάτι ρόλου. Αν τους αρέσεις προχωράς. Ακόμη όμως δεν έχω νέα καθότι η ταινία έχει πάει πέντε μήνες πίσω”.

Για τη δημοσιότητα: “Δεν προκαλώ ή τουλάχιστον δεν προκαλώ ηθελημένα. Είμαι αρκετά αντι-σελέμπριτι. Το να δω τη μούρη μου σε ένα εξώφυλλο περιοδικού δεν είναι κάτι που το κυνηγώ”.

Για τη δημόσια εικόνα της: “Πηγαίνω στο φούρνο με πιτζάμες και παντόφλες ξενοδοχείου. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν ώρες που δεν θέλω να είμαι περιποιημένη αλλά δεν είμαι γκόμενα. Δεν θα κοιτάξω να έχω τα μαλλιά μου χτενισμένα και να είμαι μακιγιαρισμένη. Είμαι πιο χύμα”.

Για το ότι τα περιοδικά ασχολούνται με την προσωπική της ζωή: “Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο τα περιοδικά ασχολούνται με μια κοπέλα 26 ετών η οποία βγαίνει με έναν συνομήλικό της”.

Για τις σχέσεις που της χρεώνουν με τον Αλέξη Γεωργούλη ή τον Κώστα Σπυρόπουλο: “Σαφώς και δεν ισχύουν όλα αυτά. Το ότι βγαίνω με φίλους πηγαίνοντας σε κάποιο θέατρο δεν σημαίνει ότι τρέχει κάτι παραπάνω. Ομολογώ ότι όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι εξαιρετικά άσχημα γιατί αποκλίνουν πολύ από την εικόνα που έχω εγώ για μένα στο μυαλό μου”.

“Ο Δημήτρης (Αλεξάνδρου) είναι ένας πολύ διακριτικός άνθρωπος και επομένως όλο αυτό ήταν πολύ δύσκολο, κυρίως για εκείνον. Έχει το θάρρος της γνώμης του κι αυτό που τον ενοχλεί θα το πει. Το καλοκαίρι για παράδειγμα έδειξε την ενόχλησή του στους φωτογράφους που ήταν συνεχώς στα πόδια μας για να μας απαθανατίζουν. Από αυτήν την άποψη πιστεύω ότι με προστάτευσε, κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε και γι’ αυτό τον εκτιμώ πολύ-κι ας μην είμαστε μαζί εδώ και αρκετούς μήνες”.

Τρελάθηκε που βρέθηκε.. στο κρεβάτι με τον Ντάνιελ Κρεγκ; “Όχι. Τουλάχιστον όχι εγώ! Ο Κρέγκ είναι ένας από τους πιο γλυκούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, τον εκτιμώ βαθιά και έχω γελάσει πολύ μαζί του. Από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε με έκανε να νιώσω εξαιρετικά άνετα”.

Για το αν έχει κάνει καταχρήσεις: “Τα σιχαίνομαι όλα αυτά. Άρχισα να καπνίζω στα 22 μου και το μόνο πράγμα που μπορεί να με χαλαρώσει είναι ένα ποτήρι παγωμένο κρασί. Όλα τα άλλα με αφήνουν παγερά αδιάφορη”.

Για τη ζωή της στο Λονδίνο: “Ασχολούμαι με τη δουλειά μου πηγαίνοντας καθημερινά σε καστ. Όταν δεν υπάρχουν γυρίσματα και έχω ελεύθερο χρόνο βλέπω φίλους και ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού διότι ομολογώ ότι είμαι ακατάσταστη”.

Διάβασε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα.

Read More

And More