Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.11.2012 | 12:23

Η διάσημη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής Σούλα στον Π. Κωστόπουλο. Βίντεο

Η διάσημη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής Σούλα στον Π. Κωστόπουλο. Βίντεο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για μια ακόμη φορά κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα, αλλά και να συγκινήσει με την ιστορία της η περιβόητη ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής από την Λάρισα. Η Σούλα εμφανίστηκε χθες στο “Βράδυ” του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τον οίκο ανοχής της και πώς έμαθε ο γιος της το επάγγελμα που αποφάσισε να ακολουθήσει.
 
“Είναι η απόλυτη υποκρισία. Όλα αυτά τα κάνω, επειδή αγαπάω τα παιδιά και τον αθλητισμό. Αν δεν τους αρέσουν, ας τα κάνουν αυτοί”. Αν και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης ήταν όταν διηγήθηκε τι συνέβη όταν προσπάθησε να βγάλει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος...

 
“Πήγα στα 27 μου να κάνω ένα χαρακτηρισμό για να πάρω άδεια εργασίας. Δεν είχε τελειώσει ακόμη η χούντα και μου ζητούσαν να τους πάω πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων. Οπότε πάω στο γραφείο του τότε διοικητή ασφάλειας της Θεσσαλονίκης και του λέω: Καλά είσαι σοβαρός; Πουτ@@ θέλω να γίνω, όχι υπουργός. Είσαι σοβαρός;”
 
Ακόμη, η Σούλα εξομολογήθηκε το πώς έμαθε ο γιος της τη δουλειά που κάνει, αναφέροντας πως από μικρό είχε αρχίσει να την ρωτά για το επάγγελμά της, αλλά εκείνη θέλοντας να μην του πει ψέματα, του είχε ζητήσει να περιμένει μέχρι να μεγαλώσει για να τα μάθει όλα.
 
Δες το video: 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10