Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι “Σουλεϊμάν” και “Σεχραζάτ”; Η τελευταία πρόσφατη εμφάνισή τους!

Σάλο έχει προκαλέσει στην τουρκική showbiz ο φημολογούμενος χωρισμός του Χαλίτ Εργκέντζ και της Μπεργκιουζάρ Κορέλ! Το ζευγάρι που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό και στο ελληνικό κοινό από την προβολή της σειράς που συμπρωταγωνιστούσαν Χίλιες και μία νύχτες ως Ονούρ και Σεχραζάτ.

O “Σουλεϊμάν” πια και η “Σεχραζάτ” έδειχναν να είναι το ιδανικό, ερωτευμένο κι επιτυχημένο ζευγάρι! Μάλιστα κατά τη διάρκεια κοινής τους επίσκεψης στην χώρας μας, δεν παρέλειψαν να δηλώσουν πόσο αγαπημένοι κι ερωτευμένοι είναι. Εδώ και καιρό όμως, οι φήμες στην Τουρκία και τα ταμπλόιντ θέλουν το ζευγάρι να παιρνάει μεγάλη κρίση και τώρα φτάσαμε να μιλάμε για χωρισμό. Ο λόγος; Ο Εργκέντζ, όπως γράφεται απιστούσε συχνά στην όμορφη σύζυγό του, ενώ φημολογείται πως έχει έρθει πολύ κοντά με την τηλεοπτική του αδερφή, Σαχ Σουλτάν που υποδύεται η Ντενίζ Κακίρ!

Τα δημοσιεύματα για την σχέση των τηλεοπτικών αδελφών έκαναν έξαλλη την Μπεργκιουζάρ και αποφάσισε να σταματήσει να έχει τον τίτλο της απατημένης και να αποκτήσει αυτόν της χωρισμένης!

Τι απ’ όλα τα παραπάνω όμως ισχύει; Ψάχνοντας σε τούρκικα δημοσιεύματα εμείς βρήκαμε κάτι διαφορετικό… Το ζευγάρι μόνο τον μήνα Μάιο έχει φωτογραφηθεί πάνω από δύο φορές μαζί.

Την πρώτη φορά και μάλιστα στις 4 Μαΐου η Μπεργκιουζάρ έχει πάει κι έχει βρει τον Χαλίτ σε διάλειμμα από τα γυρίσματά του. Οι δυο τους πίνουν καφέ και πολλοί μάλιστα ρωτούν την Μπεργκιουζάρ πού έχει χαθεί! Μάλιστα έλαβε κι ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για το πόσο λείπει στον κόσμο, που την έκανε να κλάψει!

Στις 18 Μαΐου μάλιστα το ζευγάρι πήγαινε στον γιατρό τον γιο του κι εκεί απάντησε πως όλα αυτά που ακούγονται είναι αστεία.

Στην τελευταία του εμφάνιση, δύο μέρες πριν ο Χαλίτ διεύψευσε τελείως τις φήμες αυτές και είπε πως δεν έχουν τα media με τι ν’ ασχοληθούν και γράφουν όλα αυτά…

Read More

And More