Ε. Σπανού: Η εντυπωσιακή φωτογράφηση και όσα αποκάλυψε για τον έρωτα!

Για τον έρωτα, τη ζήλια και όλα όσα έχει κάνει για έναν άντρα μίλησε η Ελισάβετ Σπανού. Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφίζεται πιο σέξυ και όμορφη από ποτέ και αποκάλυψε πως ξεπερνά και ξεχνά πολύ γρήγορα κάποιον όταν της “τελειώσει”.
“Η ζήλια και η ανάγκη για επιβεβαίωση δεν μπορεί να με κάνει να νιώθω ασφαλής δίπλα σε έναν άντρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Hello!” και πρόσθεσε: “Θυμάμαι ότι έχω παρακαλέσει και έχω κλάψει επανειλημμένα για έναν συγκεκριμένο άντρα παρόλο που μέσα μου γνώριζα πολύ καλά ότι αυτή η σχέση ήταν ήδη τελειωμένη”.

Ωστόσο, μιλώντας τώρα για τις σχέσεις δήλωσε: “Δεν μπορώ να κρύψω ότι ξεπερνάω και ξεχνάω εξαιρετικά γρήγορα κάποιον άνθρωπο όταν μου “τελειώσει”.”
Για την εμφάνισή της ανέφερε: “Δεν με αντιλαμβάνομαι ως σέξι. Ίσως να με βλέπουν έτσι κάποιοι άνθρωποι, ωστόσο εγώ αυτήν την άποψη δεν μπορώ να την αντιληφθώ”.

Τέλος, στην ερώτηση αν μετά τη guest εμφάνιση στο “Πρωινό mou” θα ήθελε να κάνει κάτι τηλεοπτικά απάντησε: “Αν υπήρχε κάτι τηλεοπτικά που θα μου έδινε τη δυνατότητα να αισθάνομαι άνετα και όμορφα, θα με ενδιέφερε να το τολμήσω”.
Διάβασε περισσότερα στο “Hello!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More