Τραγωδία στο νοσοκομείο Σπάρτης: Άνδρας πυροβόλησε εργαζόμενο και αυτοκτόνησε!

Μάρτυρες ενός τραγικού περιστατικού έγιναν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του νοσοκομείου της Σπάρτης το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ήταν μεσημέρι ότι ένας ηλικιωμένος άνδρας εισέβαλε μαινόμενος στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας εναντίον των εργαζομένων και πυροβόλησε εξ επαφής έναν φυσιοθεραπευτή του Νοσοκομείου. Αμέσως μετά έβαλε τέλος στη ζωή του με μία σφαίρα.
Διάβασε πως περιγράφει το τραγικό συμβάν το notospressgr

Είναι Πέμπτη 21 Μαρτίου ώρα 2 το μεσημέρι. Στον χώρο του Νοσοκομείου Σπάρτης εισέρχεται ο 76χρονος Γερμανός υπήκοος ονόματι Βέμπερ. Ψηλός και αδύνατος. Φανερά σκυθρωπός αφού δύο μέρες πριν έχασε την γυναίκα του που νοσηλευόταν στην παθολογική κλινική.
Κατευθύνεται από την κεντρική είσοδο στο ισόγειο του Νοσοκομείου και στο Φυσικοθεραπευτήριο. Στα χέρια κρατά μια ψάθα όπου έχει τυλιγμένη μια καραμπίνα αποσυναρμολογημένη. Φθάνει στο Φυσικοθεραπευτήριο και αναζητά τους Φυσικοθεραπευτές. Έχει ήδη συνδέσει και οπλίσει την καραμπίνα. Έρχεται αντιμέτωπος με τον Φυσικοθεραπευτή Α. Κ. Ο πρώτο πυροβολισμός ακούγεται στο διάδρομο. Ο φυσικοθεραπευτής πέφτει τραυματισμένος στα πλευρά.
Συνοδοί, νοσηλευτές και γιατροί έντρομοι τρέχουν… Στο διάδρομο βρίσκονται δίπλα – δίπλα ένας γιατρός που συστήνει στον 76χρονο να αφήσει το όπλο. Αυτός χαμογελά έχοντας το χέρι στη σκανδάλη. Αυτό το χαμόγελο θα πει αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο τελευταίος μορφασμός του πριν τον δεύτερο πυροβολισμό. Ο Γερμανός έχει στρέψει το όπλο στο στόμα του, πυροβολεί και πέφτει νεκρός. Ο γιατρός δίπλα του μέσα στα αίματα διώχνει τους συνοδούς…

Read More

And More