Οι glam προτάσεις του TLIFE για τα Χριστούγεννα!

Το ΤLIFE σου παρουσίασε ήδη οικονομικές λύσεις για να γιορτάσεις αυτές τις ημέρες! Μήπως όμως θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό με αφορμή τις γιορτές; Εμείς σου συγκεντρώσαμε τις πιο εκλεκτές προτάσεις!

THE MARGI

Το ξενοδοχείο The Margi, σε προσκαλεί να ζήσετε μια ξεχωριστή γιορτινή εμπειρία. Ζήσε τη μαγική νύχτα της παραμονής των Χριστουγέννων με αγαπημένους φίλους στο bar/restaurant Café Tabac, ενώ την επόμενη ημέρα μην παραλείψεις το καθιερωμένο Christmas Brunch, στη τιμή των 59 €. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το κοσμοπολίτικο ξενοδοχείο των Νοτίων Προαστίων διοργανώνει το Party της χρονιάς με μουσική από Guest Dj, finger food και open bar απεριόριστης κατανάλωσης ποτών με τιμή 69 €, ενώ για τους καλεσμένους του πρωτοχρονιάτικου μενού η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για τις πρωινές ώρες της νέας χρονιάς, σου προτείνουμε να απολαύσεις ένα εκπληκτικό Recovery Breakfast από τις 05:00 έως τις 11:30, στη τιμή των 39 €. Ένας πλούσιος buffet σε περιμένει με muffins, croissants, cookies, κρέπες, pancakes, τυριά, prosciutto, live cooking omelettes, επιλογή καπνιστού σολομού, γλυκά και φυσικά σαμπάνια !

CIBUS

Tο δύο φορές βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο, εστιατόριο Cibus στην Αίγλη Ζαππείου προτείνει δύο ξεχωριστά μενού για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απολαύσετε ευφάνταστες συνταγές, όπως ακριβώς «προστάζουν» οι γιορτινές μέρες! Απόλαυστε ένα εορταστικό δείπνο στο Cibus όπου θα αισθάνεσαι μέλος μιας κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας, υπό τη σκέπη του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης. Η είσοδος από τον καταπράσινο κήπο του Ζαππείου, η φωτισμένη βλάστηση που αντανακλά στους γυάλινους τοίχους του εστιατορίου, ο υπέροχος χαμηλός εσωτερικός φωτισμός, η μουσική, η άψογη και διακριτική περιποίηση του προσωπικού, θα σου προσφέρουν αδιαμφισβήτητα, ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι. σε πρώτη θέση!

SALE & PEPE

Όλες οι γεύσεις και τα αρώματα της Ιταλίας. «παρελαύνουν» στα γαστριμαργικά happening του Sale & Pepe! Κάποιοι ζουν για τη στιγμή που θα δοκιμάσουν ξανά τη δυνατή γεύση και το άρωμα της λευκής τρούφας, σε ένα εξαιρετικό πιάτο . πολλοί ανυπομονούν για την ώρα που θα μυηθούν στον μαγικό κόσμο του κρασιού, ανακαλύπτοντας κρυμμένα συστατικά σε κορυφαίες ετικέτες. Τι κι αν βρίσκεται κάτω από τον Λυκαβηττό. Το SALE & PEPE μας ταξιδεύει τόσο στα γευστικά όσο και στα οινικά διαμάντια της βόρειο-ιταλικής κουζίνας, μέσα από ειδικά διαμορφωμένα μενού, σε πολύ προσιτές τιμές! Η συνεχής αναζήτηση για τις καλύτερες πρώτες ύλες αλλά και το μεράκι του Ivan Ottaviani για τη μύηση των πελατών του εστιατορίου στις ιδιαίτερες πτυχές της ιταλικής γαστρονομίας συνεχίζονται άσβεστα και στις γιορτές.

O Ivan Ottaviani μας καλεί να γιορτάσουμε τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου απολαμβάνοντας μοναδικές γαστριμαργικές εκπλήξεις, στα ιδιαίτερα μενού των Ρεβεγιόν Χριστουγέννων (€ 86,00) & Πρωτοχρονιάς (€ 88,80), συνοδεία εκλεκτών οίνων από το πολυβραβευμένο του κελάρι! Ανήμερα Χριστουγέννων στο SALE & PEPE γευόμαστε ένα εορταστικό μενού (€45,00) βασισμένο στους γευστικούς θησαυρούς της Β. Ιταλίας συνοδεία ενός μοναδικού Prosecco Valdobbiadene για 2 άτομα!Αν για τις γιορτές ψάχνεις μοναδικά κρασιά, ακόμα και ειδικής παλαίωσης, η πολυβραβευμένη λίστα του SALE & PEPE αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα, προσφέροντας 33% έκπτωση επί των αρχικών τιμών! Ακόμα, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εξαιρετικά κρασιά σε πραγματικά εξαιρετικές τιμές που μόνο στο SALE & PEPE μπορείτε να βρείτε όπως το 2008 Riesling Windbichel € 21, το 2009 Weissburgunder από το οινοποιείο Castel Juval του South Tirol της Ιταλίας στην τιμή των €18, ένα εξαιρετικό 2008 Soave Classico €14, μαζί με το βραβευμένο 2007 Valpolicella Roccolo Grassi του ομώνυμου οινοποιού στη Valpolicella της Verona στην τιμή των €24. Για το τέλος προτείνουμε ένα από τα μυθικά 2006 Barollo Filli Brovia στην τιμή των € 36. Χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα γευστικά ταξίδια στις αυθεντικές γεύσεις της Βορείου Ιταλίας με το Gift Certificate (κάρτα δώρου) του εστιατορίου. Μόνο στο SALE & PEPE θα χαρίσετε στους αγαπημένους μια εμπειρία γευστικών εκρήξεων, ένα menu degustation όπως το W (viva) La Fiorentina € 49/άτομο με ένα μπουκάλι Sangiovese, από την περιοχή Maremma, του νοτιοδυτικού άκρου της Τοσκάνης, το Emilia – Romagna D.O.C.G.με €74/άτομο αλλά και το θαλασσινών αποχρώσεων Pesce d’Inverno με €68/άτομο.

ATHENS HILTON

Για την παραμονή των Χριστουγέννων το Hilton στο κέντρο της Αθήνας προγραμματίζει τρεις εκδηλώσεις, από τις 20.00 έως τις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα, για να διαλέξεις. Πιο συγκεκριμένα, θα υπάρχει από τις 20.00 ένα χριστουγεννιάτικο μπουφέ δείπνου στο Βυζαντινό, με ζωντανή μουσική και DJ. Τιμή: 95 ευρώ ανά άτομο στο οποίο περιλαμβάνεται και είσοδος στο Party του Galaxy Bar και δωρεάν parking. Εναλλακτικά, για το δείπνο σου μπορείς να επισκεφτείς το εστιατόριο Milos, με κόστος 80 ευρώ ανά άτομο χωρίς όμως τα ποτά. Τέλος, στις 22.00 ξεκινά το Party Παραμονής Χριστουγέννων στο Galaxy Bar με Guest DJ. Τιμή: 25 ευρώ ανά άτομο με ποτό.

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Στο GB Corner μπορείς να απολαύσεΙς το εορταστικό δείπνο σου, αποτελούμενο από σαλάτα, ορεκτικό, κυρίως πιάτο, γλυκό και σαμπάνια, συνοδεία ζωντανής μουσικής με πιάνο, με 110 ευρώ ανά άτομο. Εάν όμως θες κάτι πιο γκουρμέ μπορείς να απολαύσεις το δείπνο στο GB Roof Garden, αποτελούμενο από γκουρμέ πιάτα με θαλασσινά και οστρακοειδή, καθώς και την παραδοσιακή γαλοπούλα, υπό τους ήχους γιορτινής μουσικής Τιμή: 210 ευρώ ανά άτομο.

Δες εδώ προτάσεις για φθηνό ρεβεγιόν από 15 ευρώ το άτομο!

Read More

And More