Α. Σπηλιωτόπουλος – Ν. Λεονάρδου: Έριξαν άγκυρα στο Κολωνάκι!

Ο βουλευτής Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου είναι συνεχώς μαζί και αχώριστοι αφού οι μικρές καθημερινές συνήθειές τους, τους δένουν όλο και πιο πολύ.

Παλαιότερα και οι δύο δεν έχαναν την ευκαιρία να βρίσκονται σε διάφορα κοσμικά πάρτι αλλά φέτος προτιμούν να απέχουν. περνούν πιο πολλές ώρες μαζί.

Μάλιστα, το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα σε μία από τις σπάνιες εξόδους τους στο Κολωνάκι για να απολαύσει ένα χαλαρό σαββατιάτικο απόγευμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real life” η όμορφη Νάνσυ ήταν casual ντυμένη και συνόδεψε τον βουλευτή σε βόλτα στην Τσακάλωφ και τη Σκουφά, όπου ήταν και αυτός απλά ντυμένος. Μετά την βόλτα τους γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο.

Η αγαπημένη του Νάνσυ τον εξυπηρετεί τις περισσότερες φορές στις μετακινήσεις του με το δικό της όχημα, αφού του Άρη δεν του αρέσει να οδηγεί. Απολαμβάνει λοιπόν την συντροφιά της καλής τους.

Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχει ο βουλευτής επιλέγει να τον περνά ήρεμα με την παρέα της Νάνσυς. Αυτή την εποχή δεν κάνουν σχέδια, καθώς οι εξελίξεις της χώρας δεν επιτρέπουν στον βουλευτή να έχει πολύ προσωπικό χρόνο.

Read More

And More