Κ. Σπυροπούλου: Φωτογραφίζεται στα στενά της Πλάκας και δηλώνει “Η Ε. Μενεγάκη με βοήθησε πολύ!”

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε για λίγο τα πλατό και θυμήθηκε την παλιά της ιδιότητα, αυτή του μοντέλου. Αφορμή ήταν μια φωτογράφιση για την εταιρία LiLaLo ενώ παράλληλα η ίδια μίλησε για όλους και για όλα, στο Χρήστο Κούτρα και την Εύη Βόλλα. Πώς πέρασε από την φιλοσοφική στην παρουσίαση, πόσο εκτιμά την Ελένη Μεγάκη αλλά και ότι οι άλλες παρουσιάστριες δεν κινδυνεύουν από εκείνη…

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήρθε από την Ρόδο στην Αθήνα για να σπουδάσει στην φιλοσοφική. Μιλώντας για τα τοτε χρόνια εν συγκρίσει με σήμερα η ίδια είπε: Δε μπορώ σε καμία περίπτωση να συγκρίνω το Πανεπιστήμιο και το διάβασμα με το μόντελινγκ. Το μόνο σίγουρο είναι, πως είναι ενδιαφέρουσα η διαδρομή, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη σε όλους τους τομείς.

Είναι γνωστό ότι η Κωνσταντίνα ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μάλιστα, η ίδια την είχε επιλέξει προσωπικά για μοντέλο στην στήλη της ομορφιάς. Η νεαρή πλέον παρουσιάστρια μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια: “Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένας άνθρωπος τον οποίο θαύμαζα και έβλεπα στη μικρή οθόνη και ξαφνικά βρέθηκα να την έχω απέναντι μου και να της μιλάω. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Γνώρισα μια επαγγελματία και πάνω απ’ όλα έναν Άνθρωπο που με βοήθησε πολύ”.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν πιστεύει πως οι άλλες παρουσιάστριες κινδυνεύουν από την Κωνσταντίνα, η απάντηση της είναι η εξής: “Σε καμία περίπτωση δεν νιώθω έτσι! Στην εποχή που διανύουμε όλες οι θέσεις εργασίας είναι πολύτιμες. Δε νομίζω ότι η δική μου παρουσία στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» προκαλεί ανασφάλεια σε άλλες παρουσιάστριες. Υπάρχει χώρος για όλους μας, αρκεί να δουλεύει κανείς σοβαρά και υπεύθυνα προκειμένου να εξασφαλίσει τη διαχρονικότητά του”.


Read More

And More