Ναταλία Γερμανού – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μαζί για ποτό στο Κολωνάκι!

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Μετά τα όσα έχουν γραφτεί και την κόντρα που υπήρξε στην τηλεοπτική τους συνάντηση στον Alpha και το “Μες στην καλή χαρά”, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ναταλία Γερμανού βρέθηκαν μαζί για ποτό στο Κολωνάκι.

Η συνάντηση έγινε στο Li-Li Shu, το γνωστό στέκι τω επωνύμων που έχει η Χριστίνα Παππά και εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ναταλία Γερμανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Οι τέσσερις τους μάλιστα πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και τόσο ο Θέμης, όσο και η Κωνσταντίνα ανέβασαν τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας “Reunion”.
Αξίζει πάντως να αναφέρουμε, πως αν και οι δυο κυρίες δεν τα βρήκαν τηλεοπτικά, και παρόλο που είχαν ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι δεν είχαν φιλική, αλλά κυρίως επαγγελματική σχέση, χθες βρέθηκαν μαζί στο κέντρο της Αθήνας και απόλαυσαν τα ποτά τους με καλοκαιρινή διάθεση.

/

Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε στο Πρωινό για την …”ιστορική” συνάντηση λέγοντας πως το είχαν ζητήσει και οι δυο κυρίες να συναντηθούν, αποφεύγοντας να απαντήσει παρά τις επίμονες ερωτήσεις του πάνελ ποια από τις δυο το ζήτησε πρώτη, λέγοντας ότι το ήθελαν και οι δυο και εκείνος το κανόνισε

Read More

And More