Σπύρος Χαριτάτος: Το ταξίδι στην Γαλλία και η στιγμή που τον συγκίνησε!

Στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι βρίσκεται ο παρουσιαστής της “Πρωινής Ενημέρωσης” αλλά και της ραδιοφωνικής εκπομπής “Γιάφκα”, που ακούμε καθημερινά στον Alpha 989, Σπύρος Χαριτάτος.

Ο δημοσιογράφος ταξίδεψε στην γαλλική πρωτεύουσα την Δευτέρα για προσωπικούς λόγους κι αναμένεται να επιστρέψει πριν από το Σαββατοκύριακο, αφού θα βρίσκεται στην θέση του για να παρουσιάσει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή από το κανάλι του Αlpha στις 7:00.

Μέσα από το Instagram μας δείχνει διάφορα στιγμιότυπα από το ταξίδι του και ο,τιδήποτε τον εντυπωσιάζει… Μια από τις πιο δυνατές στιγμές, ήταν όταν βρέθηκε έξω από το περιοδικό Charlie Hebdo, ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, που άφησε στο πέρασμά του 13 νεκρούς.

Δες τι ανέβασε από την πρώτη ημέρα του ταξιδιού του και τι σχολίασε

“πίσω απο τις δηλώσεις στήριξης και αλληλεγγύης για τους Έλληνες απο την Γαλλική Προέδρια “ξαπλώνει” η αποτελεσματικότητα της, προς.. όφελος των πολιτών.. Παρίσι,Φεβρουαρίος 2015 . Μυρίζει η παγίδα;”
/

#un_mois_apres #charlie_hebdo #Paris #France #rendez_vous #journalistes #feel_free #instaphoto #time #people #spirosxaritatos #giafka #giafka #life #moments_of_real_life #break_the_rules

/

/

/

“…η δύναμη της λεπτομέρειας, όταν γύρω σου χορεύουν οι αντιφάσεις.. Λόγος.”
/

“…και ο χρόνος έχει δυο όψεις.. όπως το βιώνω έχει και άλλη θέα.. σκέψου.”
/

“…επιλογή η ζωή.”
/

Read More

And More