Ο Σ. Σούλης ”με το δεξί” στο Dancing!

Ο Σπύρος Σούλης, που στα επόμενα επεισόδια θα τον δούμε να βοηθάει την οικογένεια, της οποίας η ιστορία είχε συγκλονήσει το Πανελλήνιο, αυτήν την Κυριακή θα βρεθεί για να χορέψει στο stage του ”Dancing with the stars 2!” Δίπλα του, παρτενέρ, η Άννα Πολύζου. Ο ίδιος, όταν του έγινε η πρόταση δεν ήταν διστακτικός, αλλά δηλώνει πως έχει γίνει τώρα, κάθε φορά δηλαδή που σκέφτεται το live της Κυριακής.

Επιπλέον, δήλωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!” σχετικά με την απόφασή του να χορέψει: ”Δεν πέφτουμε κι από τα 15.000 πόδια χωρίς αλεξίπτωτο! Ο χορός είναι έκφραση κι εκτόνωση, και το γεγονός ότι έχω την δυνατότητα να κάνω μαθήματα με μια πάρα πολύ καλή χορογράφο, είναι πολύ ευχάριστο.”

Κριτές…
”Θα χορέψω μια φορά και θα με κρίνουν; Θα τους… κηνυγάω μετά, αν μου πουν τίποτα! Θα τους πω: ”Ωραία κρίνατε εμένα. Τώρα, για σηκωθείτε να κάνετε καμιά βόλτα!”. Πέρα από την πλάκα, οι άνθρωποι βρίσκονται εκεί για ένα φιλανθρωπικό σκοπό.”

Επιπλέον, αναφέρει σχετικά με το ταξίδι στην Ηλεία: ”Όλη η ομάδα της εκπομπής, με περισσότερα άτομα από κάθε άλλη φορά, θα πάμε στη Βάλμη της Ηλείας, όπου θα μείνουμε για πολλές ημέρες, ώστε να προσφέρουμε βοήθεια σε μια 15μελή οικογένεια. Πρόκειται για μια μητέρα ηρωίδα…”

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More