K. Σπυροπούλου: Αγνώριστη, σε φωτογράφισή της για περιοδικό! Τι λέει για όσα την κατηγορούν!

Αγνώριστη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό Celebrity. Η νεαρή παρουσιάστρια που αυτό το διάστημα έχει βάλει στην άκρη την προσωπική της ζωή και έχει αφοσιωθεί στα επαγγελματικά της τόνισε… “Δεν υπάρχει κάποια συνταγή για να με κατακτήσει ένας άντρας. Γενικότερα πιστεύω στη χημεία των ανθρώπων. Έχω προσωπική ζωή, απλώς αυτή την περίοδο την έχω περιορίσει δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου και αυτό είναι που προβάλλω. Πάντως το σημαντικότερο πράγμα είναι η αξιοπρέπεια μου. Είναι κάτι που δεν θα θυσίαζα στο βωμό της καριέρας.”

/

Ποια απάντηση δίνει σε όσους μιλάνε για κόντρες στην εκπομπή; ” Στο “Μες στην καλή χαρά” είμαστε πέντε διαφορετικοί άνθρωποι. Θα ήταν ποτέ δυνατό να συμφωνούμε σε όλα. Έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, σε καμία περίπτωση όμως δεν λειτουργούν ως “σπόντες”. Τα πειράγματα μεταξύ μας, τα παιχνίδια μας, όπως σε μια παρέα, όλα έχουν την γλύκα τους. Αυτό είναι το υγιές.”

/

Η Κωνσταντίνα μίλησε και για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια να ευθύνεται για την αποχώρηση της Ευαγγελίας Αραβανή από το πάνελ της εκπομπής… “Αισθάνομαι άβολα που κάθε τόσο μου προσάπτουν ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή από την εκπομπή και μάλιστα ότι θέλω να γίνω η κεντρική παρουσιάστρια. Από την άλλη πλευρά, βέβαια δεν έχω κανέναν λόγο να απαντάω σε όλα αυτά προκειμένου να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Στην παρούσα φάση, αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να πηγαίνει καλά η εκπομπή και να γίνομαι καλύτερη στη δουλειά μου!”

/

Read More

And More