Πίσω στην κορυφή της σελίδας
12.10.2012 | 07:19

Ο Κ. Σπυρόπουλος μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιό του!

Ο Κ. Σπυρόπουλος μιλάει για πρώτη φορά για το διαζύγιό του!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε για το διαζύγιό του από τη Μαρίνα Ασλάνογλου, το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί, αλλά και για τις φωτογραφίες που είδαν τη δημοσιότητα πριν μερικές μέρες με τη νέα του σύντροφο.

Για το διαζύγιό του: "Θεωρώ ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος κι από τις δύο πλευρές. Άν το συνεχίζαμε, θα παίρναμε διαζύγιο από την ίδια την ζωή. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, αλλά συνέβη και είμαστε καλά ως φίλοι."

Πότε μίλησε τελευταία φορά με την πρώην σύζυγό του: Πριν από ένα μήνα, στη Θεσσαλονίκη. Δεν χωρίσαμε άσχημα, ώστε να μην έχουμε επαφή, απλά δεν μπορούμε να μιλάμε σαν κολλητοί φίλοι ή να λέμε τα προσωπικά μας. Και ευτυχώς που δεν είχαμε παιδί. Και λέω ευτυχώς γιατί ένα παιδί δημιουργεί παράταση χρόνου που δεν διευκολύνει να δεις καθαρά τι συμβαίνει σε μια σχέση.

Το μυστικό για να κρατηθεί μια σχέση ζωντανή, σύμφωνα με τον ίδιο: Πολλή κουβέντα, πολλή επαφή. Αυτό είναι το μυστικό σύμφωνα με τη δική μου πείρα. Τα ζευγάρια πρέπει να λένε μεταξύ τους τα πάντα. Αυτό που λένε "βαρέθηκαν να κάνω έρωτα" δεν υπάρχει. Όχι. Δεν σταματάει ποτέ ο έρωτας , ούτε το σεξ. Σταματάει η επικοινωνία ή περιορίζεται σε άλλα θέματα. Και εκεί έρχεται το τέλος.

Πώς σχολίασε τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τη νέα φημολογούμενη σύντροφό του:
Σε μια φωτογραφία σχολιάζω μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, αυτός που γράφει κάτι ως δεδομένο, δεν χρειάζεται επιβεβαίωση. Ας εμπιστευθεί το σχόλιό του.

Τελικά είστε μαζί ή όχι; Eίναι νωρίς για μια τέτοια απάντηση, μόλις ξύπνησα. (γέλια) 'Αλλωστε τις σχέσεις μου δεν τις κρύβω, τις προφυλάσσω.

Διάβασε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10