Πίσω στην κορυφή της σελίδας
19.11.2011 | 19:18

A.Σρόιτερ: "Είναι δύσκολο να μιλάνε για την προσωπική σου ζωή!"

A.Σρόιτερ: Είναι δύσκολο να μιλάνε για την προσωπική σου ζωή!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Στον καναπέ του "Μες στην καλή χαρά" κάθισε σήμερα ο Αντώνης Σρόιτερ και μίλησε για όλους και για όλα: για το αυστηρό προφίλ που πρέπει να έχει ένας παρουσιαστής δελτίου, την ηρεμία που αποζητά στην ζωή του αλλά και για ποιο λόγο βάζει τις φωνές.

Αρχικά ξεκίνησε λέγοντας στην Ναταλία Γερμανού ότι προτιμά να παίρνει εκείνος συνεντεύξεις και να κάνει τις ερωτήσεις παρά να τον ρωτούν οι άλλοι. Συγκεκριμένα είπε ότι "Είναι μεγάλος μπελάς να δίνεις συνεντεύξεις". Εν συνεχεία, σχολιάστηκε το σοβαρό έως και αυστηρό προφίλ που έχει στο δελτίο ειδήσεων του Alpha και ο Αντώνης Σρόιτερ έδωσε την απάντησή του: "Αν είσαι πολύ γλυκούλης στο δελτίο, οι άλλοι αρχίζουν να ανησυχούν κιόλας!".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε πάντως η αποκάλυψη του δελτίου ειδήσεων του Alpha ότι παλαιότερα ήθελε να γίνει επαγγελματίας αθλητής αλλά "δυστυχώς για την δημοσιογραφία με κέρδισε", όπως είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι πέρασαν 15 ολόκληρα χρόνια μέχρι να φτάσει να κάνει τηλεόραση ενώ εν τω μεταξύ έκανε κάτι εντελώς άσχετο.

Ποια είναι, όμως, η στάση του στην δουλειά και στην προσωπική του ζωή; "Δεν είμαι νευρικός. Στην δουλειά φωνάζω αλλά είναι η φωνή που βάζεις για να μην τσακωθείς. Στην προσωπική μου ζωή σπάνια φωνάζω. Δεν χρειαζόμαστε φωνή στη ζωή μας, εξάλλου υπάρχει τόσο πολλή γύρω μας! Την ηρεμία μου θέλω!".

Τέλος, μίλησε για την προσωπική του ζωή λέγοντάς ότι "γενικά δεν πρέπει να μετακινείσαι εύκολα" αλλά και πως "είναι άκομψο και δυσάρεστο να μιλάνε όλοι γύρω σου για την προσωπική σου ζωή".

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10