Ο Αντώνης Σρόιτερ μιλάει για την κόρη που περιμένει σε λίγους μήνες!

O Aντώνης Σρόιτερ μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την νέα περιόδο στην ζωή του... Ο δημοσιογράφος τον Ιανουάριο θα γίνει πατέρας, “Αυτό που προς στιγμήν έχει αλλάξει είναι ότι αισθάνομαι ευθύνη. Όταν έχεις ένα παιδί, οφείλεις να είσαι προσεκτικός και πιθανότατα πιο αγχωμένος.. “

“Ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που ένιωθα ότι θέλω να μου συμβεί. Από κει και πέρα, αυτό που αλλάζει τα δεδομένα είναι ο ίδιος ο ερχομός του παιδιού, αφού- κακά τα ψέματα την εγκυμοσύνη τη βιώνει ένας άνδρας βλέποντας απλώς την κοιλιά της συντρόφου του να φουσκώνει. Ενημερώνομαι βέβαια για όσα προκείται να επακολουθήσουν. Διαβάζω σχετικά βιβλία και παρακολουθώ το internet”

O δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως περιμένουνε κορίτσι, “Λένε ότι το κορίτσι είναι μια κίνηση ματ για έναν άνδρα, με την έννοια ότι ο ερχομός ένος κοριτσιού τον αφοπλίζει. Δεν ξέρω αν θα μου συμβεί. Θα μπορώ να σου απαντήσω σε λίγους μήνες”

Πως αντιδρά ότι βλέπει την ζωή του κρεμασμένη στα περίπτερα, “Είναι κάτι που δεν μου αρέσει, αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη δημοσιότητα για να πετύχω κάτι… Το στοίχημα όταν περνάς μεγάλη στεναχώρια στην προσωπική σου ζωή είναι να μπορείς να διαχωρίσεις τα προσωπικά από τα επαγγελματικά ώστε να μείνει ανεπηρέαστος. Είναι γνωστό ότι πέρασα ένα διαζύγιο. Όταν περνάς ένα διαζύγιο και είσαι στη δημοσιότητα, το βιώνει πολύ έντονα. Το να έχεις επαγγελματική πίεση και να βρίσκονται τα κανάλια έξω από το σπίτι σου δεν είναι και το πιο ευχάριστο..”.

Read More

And More