Α. Σρόιτερ: Μιλά για το γάμο, το μωρό που έρχεται και τις απειλές που έχει δεχτεί!

Πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη και σε λίγο καιρό περιμένει τον ερχομό του πρώτου του παιδιού. Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόιτερ που ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς και μιλά για όλα στο περιοδικό “People”.
“Κανείς δεν παντρεύεται για να αναγνωρίσει ένα παιδί, παντρεύεται επειδή το θέλει… Δεν στέκομαι στην ταμπέλα που λέγεται γάμος. Είμαι υπέρ του να συμβιώνεις με τον άνθρωπο που θέλεις να είσαι μαζί. Αν αυτό λέγεται γάμος ή όχι είναι μια άλλη ιστορία”, εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: “Ο γάμος όταν γίνεται είναι μια στιγμή χαράς. Που την κάνεις όχι για να καταπιεστείς, αλλά για να τη ζήσεις και να την μοιραστείς με πέντε ανθρώπους”.
Για το μωράκι που έρχεται και το αν θα γίνει καλός μπαμπάς αναφέρει:
“Το έχουν καταφέρει γύρω στα 6,5 δις άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Αν είμαι ανάμεσα σε αυτούς που θα αποτύχουν, θα είμαι πολύ άτυχος. Όταν το σκέφτομαι έτσι μου φαίνεται πολύ πιο εύκολο”.
Για τις απειλές που έχει δεχτεί ανέφερε: “Είμαι από τους τυχερούς που μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα στο δρόμο χωρίς να με μουτζώνουν, χωρίς να με βρίζουν, χωρίς να μου πετούν γιαούρτια και χωρίς να χρειάζομαι δύο μπράβους από πίσω για να πάω σούπερ μάρκετ. Το βρίσκω πάρα πολύ καταπιεστικό να έχεις προστασία και έχω αρνηθεί να το κάνω. Απορώ με τους ανθρώπους που μπορούν και προσαρμόζουν την ζωή τους, έχοντας κάποιον να τους ακολουθεί, να τους ακούει και να τους βλέπει σε κάθε βήμα. Το θεωρώ δυστυχία”.

Τέλος για τη Χρυσή Αυγή ανέφερε: “Τώρα με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, έχω διαβάσει όλους τους πιθανούς τρόπους θανάτου μου” και τόνισε πως οι απειλές προέρχονται από ανθρώπους που πρόσκεινται σε αυτό το κόμμα και όχι από τα στελέχη!
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More