Μυστήριο καλύπτει το θάνατο του Sage Stallone – Ανέβασε φωτό 17 ώρες πριν πεθάνει

Αντικρουόμενες αναφορές εξακολουθούν να βγαίνουν στο φως γύρω από το θάνατο του γιου του Sylvester Stallone, Sage.

Ο δικηγόρος και φίλος του Sage, George Braunstein, διεύψευσε χτες κατηγορηματικά τις αναφορές που ήθελαν τον γιο του διάσημου ηθοποιού νεκρό εδώ και μια βδομάδα. Όπως μάλιστα ανέφερε ο Sage ανέβασε φωτογραφίες του την ώρα που ήταν σπίτι του στο Facebook 17 ώρες προτού αφήσει την τελευταία του πνοή.

Επιπλέον ο Braunstein δήλωσε ότι μπορεί ο Sage να κάπνιζε, να έπινε αναψυκτικά και να κατανάλωνε γλυκά όμως δεν έδειξε ποτέ σημάδια κάποιας εξάρτησης από ουσίες ή χάπια.

“Ο Sage δεν έπινε καν”, δηλώνει ο δικηγόρος του και προσωπικός του φίλος για 15 και πλέον χρόνια. Επιπλέον ήταν στην καλύτερη φάση της ζωής του αφού ετοιμαζόταν να γυρίσει ταινία και να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Όσο για τις αναφορές που βγήκαν στο φως ότι το δωμάτιο του Sage ήταν γεμάτο μπουκάλια από αλκοόλ, ο Braunstein επισημαίνει ότι τα μπουκάλια αυτά ήταν από το αγαπημένο του αναψυκτικό.

“Ο Sage ήταν πολύ ανεξάρτητος και ψαχνόταν γύρω από ταινίες και σενάρια”, δηλώνει ο δικηγόρος του, ενώ επισημαίνει πόσο πολύ αγαπούσε τον πατέρα του. Μάλιστα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρός υπήρχε μια μόνο φωτογραφία που τον απεικόνιζε δίπλα στον διάσημο πατέρα του σε ηλικία 14 ετών.

Read More

And More