S. Stallone! Διακοπές στην Ιταλία λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του γιού του…

Στην Ιταλία με την οικογένειά του βρίσκεται ο Silvester Stalone για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στην πόλη Camogli της Βόρειας Ιταλίας, σε μια μίνι κρουαζιέρα με γιότ, λίγες ημέρες μετά τον τραγικό θάνατο του μεγαλύτερου γιού του Sage!

Ο μεγάλος star πέρασε δύκολο καλοκαίρι, ενώ από ό, τι φαίνεται αποφάσισε να εκτονώσει την πίεση με ένα ταξίδι στην Ευρώπη μακριά από όλους και όλα. Με την αιτία θανάτου του γιού να παραμένει ακόμη άγνωστη και βέλη από παραθρησκευτικές οργανώσεις και φανατικούς (και ανεγκέφαλους) βαπτιστές χριστιανούς να κατηγορούν τον ηθοποιό πως με την ζωή του προκάλεσε την οργή του Θεού, κάτι που κόστισε τη ζωή του παιδιού του (!) ο Silvester Stalone χρειαζόταν ένα διάλειμμα.

Δες στις φωτογραφίες παρακάτω τον μάτσο άντρα του αμερικανικού κινηματογράφου να παρακολουθεί από μακριά τις εκδηλώσεις στην ιστορική ιταλική πόλη. Στο πλευρό του η σύζυγός του και τα παιδιά του. Λίγες ώρες αργότερα το γιότ προσάραξε στα ανοιχτά του Portofino, όπου η οικογένεια Stalone απόλαυσε τον μεσογειακό καλοκαιρινό ήλιο!

Δες τις φωτογραφίες εδώ…

/

/

/

Read More

And More