Μ. Σταματέρη: “Στα 50 μου νιώθω πιο όμορφη, πιο γυναίκα”!

Η Μαρία Σταματέρη σχολιάζει τα πρόσωπα της επικαιρότητας, μιλά για την τηλεόραση και αποκαλύπτει μυστικές πτυχές της προσωπικής της ζωής.
Μιλώντας για τις αλλαγές στην τηλεόραση και τα πρόσωπα των πρωινών εκπομπών, σε συνέντευξή της στο “People”, η ίδια αναφέρει ότι τον πρώτο χρόνο έβλεπε το δίδυμο Καραμέρος-Χαριτάτος, αλλά πλέον δεν τρελαίνεται, γιατί δεν της αρέσει που βγαίνουν και “χτυπούν” την εκπομπή που βρίσκεται απέναντί τους. Για την Ελένη Μενεγάκη, αναφέρει πως αποτελεί μια κλασσική συνήθεια που της αρέσει, αν και την ενοχλεί που έχει μπει στο τριπάκι με τα νούμερα. Ενώ για την Φαίη και τον Γιώργο σημειώνει το εξής: “Εκτός του ότι τους αγαπώ, είναι πραγματικά καλοί”.
Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια του “Επτα” θεωρεί πως η τηλεόραση έχει αλλάξει πολύ. “Έχει αλλάξει πολύ η τηλεόραση. Δεν υπάρχει ήθος και αυτό με ενοχλεί”, συμπληρώνει.
Όσον αφορά την εμφάνισή της, η Μαρία Σταματέρη αποκαλύπτει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. “Όταν πέρασα τα 30 έζησα ένα μικρό σοκ και όταν ήρθαν τα 40 είπα “Παναγία μου!”. Τώρα στα 50 μου, είμαι πιο χαλαρή και νιώθω πιο όμορφη, πιο γυναίκα και πιο κατασταλαγμένη. Στα 40 έβλεπα μια ρυτιδούλα και πάθαινα φρίκη”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.
Ακόμη, η γνωστή δημοσιογράφος μίλα για τον έρωτα και εξομολογείται πως είναι καλά. “Ο έρωτας σε όλες τις φάσεις της ζωής είναι ένα συναίσθημα που το χαίρεσαι. Εκεί που χάνει τη σοβαρότητά του είναι όταν υπάρχει διαφορά ηλικίας κι όταν φωνάζεις την καψούρα για να το μάθουν όλοι ή για να πουλήσεις πρωτοσέλιδα… Όσο ανοίγεις την κλειδαρότρυπα, χαλάει η μαγεία που μοιράζεσαι με τον σύντροφό σου”, λέει.

Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

Read More

And More