Το Mega έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη από το “Πρωινό mou”! Όλο το παρασκήνιο

Παρελθόν αποτελεί για το “Πρωινό mou” η Σάσα Σταμάτη. Η δημοσιογράφος που συμμετείχε στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, απομακρύνθηκε με απόφαση της διεύθυνης προγράμματος του μεγάλου καναλιού.

Το Mega δεν έχει βγάλει γραπτή επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αλλά σε επικοινωνία του TLIFE με στέλεχος του καναλιού μάθαμε οτι το κανάλι διέκοψε την συνεργασία με τη Σταμάτη γιατί δημιουργήθηκαν προβλήματα με συνεργάτες της εκπομπής!

Όπως έγραψε το zappit η απόφαση να απομακρυνθεί από την εκπομπή η δημοσιογράφος, ελήφθη αργά χθες το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega ήταν εδώ και καιρό δυσαρεστημένο από το στυλ , το ειρωνικό ύφος και τις προσβλητικές ατάκες της πανελίστρια της εκπομπής αλλά έκανε υπομονή. Στελέχη του καναλιού είχαν εκφράσει εδώ και καιρό τη διαφωνία τους με το επίπεδο του κουτσομπολιού που έκανε η Σταμάτη και κυρίως με τις “χοντράδες” που έλεγε σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν μια πρσοβλητική ατάκα σε μέλος της εκπομπής που ξεχείλισε το ήδη γεμάτο δυσαρέσκεια ποτήρι που οδήγησε στην απομάκρυνση της δημοσιογράφου από την εκπομπή.

Γεγονός είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργήσει πρόβλημα και είχε προσβάλει πολλούς συνεργάτες της εκπομπής με τα λεγόμενά της, που ώρες – ώρες έφταναν στα όρια του ακαταλόγιστου! Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και στην εκπομπή της Πέμπτης, εκνευρίζοντας μάλιστα την Φαίη Σκορδά, ενώ λίγο μετά έκανε και ένα ανόητο αστείο σε συντελεστή της εκπομπής.

Σήμερα πάντως που η Σάσα δεν ήταν στην εκπομπή κανένας από τους συντελεστές δεν έκανε λόγο για την απουσίας της…

Δες βίντεο με τη… συλλογή από τις γκάφες και τις …χοντράδες της πρώην πανελίστριας της εκπομπής

Eσύ τι λες δίκαια το κανάλι έδιωξε τη δημοσιογράφο ή όχι;

Read More

And More