Πίσω στην κορυφή της σελίδας
18.04.2012 | 14:36

Β. Σταμάτη: Έτσι πήραμε το σπίτι της Αρεοπαγίτου - Τι λέει η δικογραφία

Β. Σταμάτη: Έτσι πήραμε το σπίτι της Αρεοπαγίτου - Τι λέει η δικογραφία
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια δικογραφία δαιδαλώδης, με περίεργες διαδρομές αλλά και πολύ χρήμα είναι αυτή της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου. Και όσο θα διαρρέουν αποσπάσματα θα μπορεί κανείς να σχηματίζει μια εικόνα για το τι ακριβώς έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια.

H κα Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, λέει ότι ο άνδρας του σπιτιού, δηλαδή ο Ακης έκανε όλες τις οικονομικές συναλλαγές...

Η ανωμοτί κατάθεσή της ενώπιον των εισαγγελέων τον Ιούλιο 2011:


Για το νεοκλασσικό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τον τρόπο, που το απέκτησε αναφέρει:

«Με το υπα αριθμ. 15867 του 2010 συμβόλαιο αγοραπωλησίας της συμβολαιογράφου Πειραιώς Μ. Κολοβού απέκτησα το λεπτομερώς στο ανωτέρω συμβόλαιο ανεφερόμενο ακίνητο επί της οδού Αρεοπαγίτου αντί του τιμήματος 1.100.000 ευρώ. Όπως προκύπτει από το ανωτέρω συμβόλαιο, χρηματικό ποσό 450.000 ευρώ είχε ήδη καταβληθεί στην πωλήτρια σε μετρητά κατά τη διάρκεια της τελυταίας τριετίας, ενώ το υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό των 650.000 ευρώ επρόκειτο να εκταμιευτεί κατόπιν δανειοδοτήσεως από την τράπεζα Eurobank.

Σε κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα ή περιουσιακή διαχείριση που αφορούσε την οικογένεια που δημιούργησα με τον Απ. Τσοχατζόπουλο (ανεξαρτήτως του χρόνου συνάψεως γάμου) συμπερολαμβανομένης και της αγοραπωλησίας ουδεμία συμμετοχή είχα. Σε αυτό το πλαίσιο κάθε είδους ενέργεια που σχετιζόταν με το συγεκριμένο ακίνητο (εύρεση ακινήτου, αρχική μίσθωση, επισκευές συμφωνίες κ.λ.π.) είχε αναληφθεί από τον σύζυγο μου. Για την αγορά του ακινήτου ελήφθη δάνειο διάρκειας 300 μηνών ύψους 850.000 ευρώ και προς εξασφάλιση της απαιτήσεως ενεγράφη υποθήκη.... Ο λόγος, που αγοράσθηκε στο όνομά μου και με εγγυητή τον σύζυγο μου, ήταν ο χρόνος αποπληρωμής, δηλαδή η 25ετία... Ως προς την ύπαρξη οποιωνδήποτε τραπεζικών καταθέσεων ή άλλων προϊόντων που ενδέχεται να υπήρξαν κατά το παρελθόν στο όνομά μου την διαχείριση είχε αναλάβει ο σύζυγος μου».

Όπως καταλήγει η κ. Σταμάτη «η αγορά του ακινήτου της Δ. Αρεοπαγίτου σε σχέση με τα εισοδήματα του συζύγου μου ήταν απολύτως δικαιολογημένη ώστε να μην είναι δυνατή η δημιουργία οποιασδήποτε απορίας τόσο σε εμάς ή σε τρίτο πρόσωπο για την δυνατότητα αγοράς του ακινήτου...»

Διάβασε περισσότερα στο newsit
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10