Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μιλά για τα κιλά της εγκυμοσύνης και το πώς κατάφερε να τα χάσει!

“Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 20 κιλά και στη δεύτερη μόνο 8. Η απόκλιση είναι πολύ μεγάλη και αυτό οφείλεται στο ότι ταλαιπωρήθηκα να χάσω τα κιλά της πρώτης”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για τις δυο εγκυμοσύνες της…
Ανανεωμένη και happy, η παρουσιάστρια του Alpha πόζαρε στο φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη για το περιοδικό Forma και μας έδωσε το δικό της οδηγό επιβίωση σε… περίοδο εγκυμοσύνης.

Χωρίς φόβο και αναστολές, η Σταματίνα εξομολογήθηκε στην Φαίη Ευθυμίου πως όταν ήταν έγκυος στην μικρή Νάγια έφαγε παραπάνω από όσο χρειαζόταν και παρόλο που το απόλαυσε… δυσκολεύτηκε να χάσει τα κιλά. “Στην πρώτη εγκυμοσύνη με έπιασε η ανάγκη να φάω σε τεράστιες ποσότητες, ό,τι μπορεί να είχα στερηθεί τόσα χρόνια. Αυτό, όμως, τελικά ενώ το ευχαριστιέσαι τους εννιά μήνες, μετά το μετανιώνεις, γιατί βλέπεις ότι είναι πολύ δύσκολο να χάσεις τόσα κιλά. Φυσικά, επειδή είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για μια γυναίκα δεν πρέπει να στερείται τίποτα, απλώς να μην ξεφεύγει σε ποσότητες”, είπε.
Αν και η ίδια έχει επιστρέψει στην καλλίγραμμη σιλουέτα της – λέει πως πρέπει να χάσει 2 με 3 κιλά ακόμη – συνεχίζει τη γυμναστική και τη σωστή διατροφή, ενώ μιλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις. “Ο χρόνος δεν με αγχώνει, αλλά είμαι υπέρ της άποψης ότι όταν μια κοπέλα δεν νιώθει καλά με το σώμα της και μπορεί να το διορθώσει… να το κάνει”, ανέφερε χαρακτηριστικά!

Ενώ, αποκάλυψε και τι είναι ευτυχία για εκείνη: “Οι άνθρωποι μεγαλοποιούμε την ευτυχία και την ψάχνουμε σε πράγματα δύσκολα και μακρινά, αλλά στην ουσία είναι δίπλα μας”, είπε και πρόσθεσε: “Και μόνο που βλέπω και αγκαλιάζω τα κοριτσάκια μου, αρκεί για να με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου”.
Το make up και το hair styling της Σταματίνας επιμελήθηκε ο Δημήτρης Σταματίου, ενώ την επιμέλεια για το εορταστικό τεύχος του Forma που κυκλοφορεί με επώνυμο κολάν έκανε η Μαρία Δεληγιαννάκη.

Read More

And More