Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αρνητικές κριτικές, η “λάσπη” που δέχτηκε και το ενδεχόμενο ενός 3ου παιδιού!

“Όλα για λίγο παράδεισο” είναι ο τίτλος του βιβλίου που την έβαλε στο μάτι του κυκλώνα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πριν λίγο καιρό την πρώτη συγγραφική της προσπάθεια, άκουσε θετικές κριτικές, αλλά δέχτηκε και πολλά αρνητικά σχόλια…
Τι αποκάλυψε για όλα αυτά στο Celebrity και Ηλία Παυλόπουλο, αλλά και τι λέει για την εμφάνισή της και το ενδεχόμενο ενός ακόμη μωρού (έχει ήδη δυο κόρες, την Νάγια και τη Μαίρη);

“Δεν με αγγίζει όλη αυτή η κακεντρέχεια κάποιων ανθρώπων. Και δεν είμαι της άποψης ότι και η αρνητική διαφήμιση είναι καλή διαφήμιση. Γιατί θεωρώ ότι όταν πετάς «λάσπη» πάντα κάτι μένει. Δεν έχω πρόβλημα με την αρνητική κριτική. Αντιθέτως, τη δέχομαι και ξέρω ότι σε αυτόν το χώρο που δραστηριοποιούμαι είναι αναπόφευκτη”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Δηλαδή δεν υπήρξαν έντιμες αρνητικές κριτικές;
“Αυτό είναι το άσχημο, ότι δεν υπήρξαν τέτοιες. Να μου πει κάποιος, φερειπείν, «δεν μου άρεσε γιατί ήταν απλουστευμένος ο λόγος, φτωχό το λεξιλόγιό σου, η πλοκή αδιάφορη» και λοιπά. Αντιθέτως, στάθηκαν όλοι στις δυο-τρεις ερωτικές σκηνές του βιβλίου, που έσπευσαν να τις παρουσιάσουν με τρόπο ευτελιστικό –ενώ το μυθιστόρημα είναι πολύ ρομαντικό και συγκινητικό, με συναισθηματικές διακυμάνσεις, ώσπου να έρθει η λύτρωση της ηρωίδας– και αποφάνθηκαν ότι ήταν μια αντιγραφή των «50 Αποχρώσεων του Γκρι». Και μιλάμε για λίγες σκηνές, σε ένα βιβλίο 400 σελίδων! Εκεί μόνο στεναχωρήθηκα λιγάκι. Όταν κάποιος κριτικάρει με το φτηνό επιχείρημα: «Α, η Τσιμτσιλή έγραψε βιβλίο. Α, έχει και ερωτικές σκηνές. Άρα ευκαιρία να το θάψω». Διάβασέ το πρώτα και μετά κρίνε. Όμως για εμένα, στην τελική, αυτό που μένει είναι η αποδοχή του κόσμου. Και για να μη φανώ και πουριτανή και «μη μου άπτου», εννοείται ότι διάβασα και γέλασα και έκανα retweet μερικά έξυπνα, αν και κοροϊδευτικά, σχόλια. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η ακατάσχετη “λάσπη”!”.
Θα απαντήσεις, όμως, αν σε υπονομεύσει κάποιος;
Εξαρτάται. Δεν έχω συγκεκριμένη τακτική σε αυτά τα θέματα, αν υπονοείς κάτι τέτοιο. Αν κάποιος μου κάνει μια επίθεση εντελώς άδικη, θα βρω τον τρόπο να με υπερασπιστώ.

Μιλώντας για την εμφάνισή της είπε: “Υπήρξαν στιγμές που δεν ένιωθα καλά με την εμφάνιση μου και φρόντισα να μπω στη διαδικασία μα κάνω τις επιλογές μου, ώστε να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Αν κάνουμε κάτι για εμάς, πρέπει να το κάνουμε για να νιώσουμε εμείς καλύτερα, όχι για τους άλλους.”.
Ενώ, για το αν θέλει και τρίτο παιδί, δήλωσε: “Θεωρώ ύβρη το να προγραμματίζεις ένα παιδί. Δεν είναι διαδικτυακή αγορά. Να πεις “θέλω να το παραλάβω τη συγκεκριμένη ημερομηνία”. Και μετά από δυο αποβολές ξέρω πως δεν μπορείς να “σκαρώνεις” ποτέ τέτοια πράγματα”.

Διάβασε περισσότερα στο Celebrity που κυκλοφορεί!

Read More

And More