Με αφετηρία τα Starbucks, μοίρασε χαρά και αγάπη στις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου!

Αυτά τα Χριστούγεννα τα Starbucks μας καλούν να μοιραστούμε και να μοιράσουμε στιγμές χαράς, σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Από 1/12 και για όλο το Δεκέμβριο, σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα, θα συγκεντρώνονται βιβλία και παιχνίδια, καινούρια ή σε καλή κατάσταση.
Τα Starbucks θα κάνουν την αρχή, προσφέροντας 200 βιβλία και παιχνίδια,για να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τη δική σας προσπάθεια!

""

Αφού συγκεντρωθούν, οι partners των Starbucks θα τα ταξινομήσουν με προσοχή και αγάπη και θα τα ετοιμάσουν για να διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Από εκεί, θα μοιραστούν στα παιδιά των οικογενειών που υποστηρίζει καθημερινά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Κάθε προσφορά, ακόμα και η πιο μικρή, θα γεμίσει την καθημερινότητα των παιδιών δημιουργικά, δίνοντας στην αρχή του νέου χρόνου ένα δυνατό μήνυμα στήριξης και αγάπης και την ευχή για μια πιο χαρούμενη χρονιά!

""

Πληροφορίες για τα Starbucks: από το 1971, η εταιρεία καφέ Starbucks έχει δεσμευθεί για τη συγκομιδή και το καβούρδισμα, μέσα από ηθικές διαδικασίες, της καλύτερης ποιότητας καφέ ποικιλίας Arabica παγκοσμίως. Σήμερα, με καταστήματα σε όλο τον κόσμο, η εταιρεία είναι ο κυρίαρχος προμηθευτής και πωλητής εξαιρετικής ποιότητας καφέ παγκοσμίως. Μέσα από τη σταθερή μας αφοσίωση στην τελειότητα και στις κατευθυντήριες αρχές μας, δίνουμε πνοή στην μοναδική Εμπειρία Starbucks για κάθε πελάτη μας, μέσα από κάθε κούπα καφέ. Για να μοιραστείτε μαζί μας αυτή την εμπειρία, επισκεφθείτε τα καταστήματα μας ή το site www.starbucks.com.gr.
Πληροφορίες για το Κοινωνικό Παντοπωλείο: Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» ιδρύθηκε από την εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. και σε συνεργασία με τους τρεις μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, δημιούργησε πρώτη τρία Κοινωνικά Παντοπωλεία, στην Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, που λειτουργούν με επιτυχία από το 2007, 2008 και 2009 αντίστοιχα. Πρόκειται για μία συντονισμένη προσπάθεια κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού με σκοπό την ανακούφιση και στήριξη άπορων οικογενειών, προσφέροντάς τους κάθε βδομάδα τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης και εξασφαλίζοντας την αξιοπρεπή διαβίωση των ανθρώπων αυτών. Μέχρι σήμερα, 7.200 άπορες οικογένειες – περίπου 19.000 άνθρωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφθείτε το site www.koinonikopantopoleio.gr.

Read More

And More