Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.01.2012 | 12:37

7 superstars που έκαναν εντελώς διαφορετική δουλειά μέχρι τα 30 τους, τουλάχιστον!

7 superstars που έκαναν εντελώς διαφορετική δουλειά μέχρι τα 30 τους, τουλάχιστον!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μέχρι τα 30 μας θεωρητικά έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα και το κυριότερο, έχουμε βρει την δουλειά που θα κάνουμε για το υπόλοιπο της ζωής μας, είτε είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν είτε όχι. Κι όμως! Υπάρχουν εκεί έξω κάποιοι stars που δεν θα μας χάριζαν ποτέ υπέροχες ταινίες ή μουσικές αν πίστευαν ότι στα 30 σου είσαι πολύ μεγάλος για να αλλάξεις καριέρα και ζωή. Ποιοι είναι αυτοί; Στους έχουμε όλους μαζεμένους!


Sylvester Stallone, υπάλληλος delicatessen
Αρχικά είχε κάνει μια προσπάθεια να γίνει ηθοποιός στα 20 του. Όμως, αφού το πάλεψε αρκετά δεν τα κατάφερε κι έτσι ξεκίνησε να δουλεύει για πολλά χρόνια σαν υπάλληλος καταστήματος delicatessen.


Μέχρι που μια μέρα αποφάσισε μα ακολουθήσει το όνειρό του ξανά. Ήταν γύρω στα 30 όταν μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγραψε ένα σενάριο για έναν άνθρωπο ο οποίος είχε μεγάλη έφεση στις πολεμικές τέχνες και το μποξ. Η ταινία αυτή ήταν ο Rocky! Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία...Ο Sylvester Stallone τέσσερα χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του πρώτου Rocky για το οποίο βραβεύτηκε και από τα Academy Awards!
Andrea Bocelli, δικηγόρος
Λάτρευε την μουσική και τραγουδούσε όπου βρισκόταν κι όπου στεκόταν. 'Ομως, ποτέ δεν είχε δει το τραγούδι σαν επάγγελμα κι έτσι ο Andrea Bocelli αφού τελείωσε το σχολείο σπούδασε δικηγόρος στο πανεπιστήμιο της Pisa. Παράλληλα, τα βράδια έκανε το χόμπι του τραγουδώντας σε ένα πιάνο μπαρ. Δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι παρά μόνο μέχρι το 1992, σε ηλικία 34 ετών!

Mao Tse- Tung, διευθυντής σε δημοτικό σχολείο
Αν και ασχολούνταν με τον κομμουνισμός, ο Mao δεν το είχε δει ποτέ ως καριέρα. Μέχρι τα 30 του ήταν διευθυντής σε δημοτικό σχολείο. Τέσσερα χρόνια μετά δημιούργησε ένα group κομμουνιστών που αργότερα πήρε το όνομα "Κόκκινος στρατός".

Julia Child, κατάσκοπος
Τότε ήταν κατάσκοπος, σήμερα είναι η super star τηλεοπτική μαγείρισσα σε όλο τον κόσμο. Μέχρι την ηλικία των 36 η Child έκανε ταξίδια ανά τον κόσμο σαν κατάσκοπος με το όνομα Ceylon. Η μεγάλη της αγάπη, όμως, ήταν πάντα η μαγειρική. Και κάπως έτσι, στα 36 της αποφάισε να ακολουθήσει το όνειρό της. Παραιτήθηκε από πράκτορας, γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής και σήμερα είναι η πιο αγαπημένη τηλεοπτική μαγείρισσα στον κόσμο!Η πρώην κατάσκοπος, νυν superstar μαγείρισσα!

Harison Ford, ξυλουργός
Όταν ήταν 30 πρωταγωνίστησε στο "America Graffitti" το οποίο ήταν τεράστια επιτυχία για την εποχή. Δεδομένου, όμως, ότι η αμοιβή που πήρε τότε ώς ηθοποιός ήταν πενιχρή αποφάσισε να επιστρέψει σε αυτό που ήξερε να κάνει, την ξυλουργία. Τέσσερα χρόνια μετά, συνάντησε πάλι τον George Lucas, παραγωγό του America Graffitti ο οποίος του έδωσε τον ρόλο του Han Solo!

Michael Jordan, παίκτης του baseball
Και μέσα σε όλους που άλλαξαν καριέρα, πέτυχαν κι έγιναν super stars έχουμε κι ένα εντελώς διαφορετικό παράδειγμα. Ο Michael Jordan ήταν το αστέρι του NBA και από πολύ μικρή ηλικία είχε δόξα, πολλά χρήματα και ό,τι άλλο ζητούσε. Όμως, στα 30 του κι ενώ η καριέρα του βρισκόταν στο απόγειο της, ο Jordan τα παράτησε όλα κι έγινε παίχτης του baseball! Κι αυτό για χάρη του πατέρα που που ήταν παίχτης του baseball. Ξαναέκανε comeback στο μπάσκετ για λίγα χρόνια...

Τελικά, ακόμη και κάποιος με τεράστια καριέρα μπορεί να αλλάξει τα πάντα στα 30 του!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 18:40

Top 10