“Η Στέλλα ήθελε να πιούμε”! Με αντιφάσεις η απολογία των δυο νεαρών για το θάνατο της 15χρονης

Οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι, περιγράφουν στην ομολογία τους τι έγινε το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή της η 15χρονη Στέλλα. Αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την αλήθεια όταν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου τους έδειξαν το βιντεοσκοπημένο υλικό που είχαν συγκεντρώσει από κάμερες ασφαλείας του Ρεθύμνου.

Αρχικά ο 17χρονος και ο 23χρονος είχαν ισχυριστεί ότι άφησαν τη Στέλλα μετά την έξοδο τους από το μπαρ και ότι τη βρήκαν πεσμένη αργότερα στο δρόμο και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο αναίσθητη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΒΗΜΑΤΟΣ στη δεύτερη απόλογία τους, ομολόγησαν ότι μετά την έξοδό τους από το μπαρ, όπου απεικονίστηκαν να διασκεδάζουν με τη Στέλλα, πήγαν σε πάρκινγκ της παραλίας του Ρεθύμνου για να πιουν ένα μπουκάλι ουίσκι που είχε ο 23χρονος στο αυτοκίνητό του. Είπαν μάλιστα ότι η Στέλλα τους παρότρυνε να πιουν και ότι εκείνη έβαζε στο ποτήρι της περισσότερο ουίσκι από ότι στα δικά τους…

Όμως στις απολογίες τους οι δυο νεαροί πέφτουν σε αντιφάσεις…

«Από τη στιγμή που καθίσαμε στο μπαρ, η Στέλλα μου έλεγε συνεχώς πότε θα πιούμε κανένα μπουκαλάκι, θέλοντας να μου δείξει πόσο αντράκι είναι με το ποτό», αναφέρει στην απολογία του ο 17χρονος

Ο 17χρονος υποστηρίζει ότι «κάποια στιγμή η Στέλλα και ο 23χρονος άρχισαν να κουβεντιάζουν για ένα μπουκάλι ουίσκι που έχει στο αυτοκίνητο του, που το είχε για να το δώσει κέρασμα σε κάποιον μηχανικό που του έφτιαξε το αυτοκίνητο». Σύμφωνα με τον 17χρονο, «με το άκουσμα η Στέλλα για το μπουκάλι, αμέσως είπε να πάμε να το πιούμε.

Εγώ της έλεγα να μην πάμε, όπως επίσης και ο 23χρονος, αλλά αυτή συνέχισε να μας παροτρύνει». Ο νεαρός ισχυρίζεται και ότι «φεύγοντας από το μαγαζί μετά από σαράντα λεπτά περίπου για να πάμε για ύπνο, η Στέλλα επέμεινε συνέχεια να πάμε να πιούμε το μπουκάλι. Επειδή μας προκαλούσε συνέχεια, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση».

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο 23χρονος περιγράφει διαφορετικά τα γεγονότα στην απολογία του: «Από όταν καθίσαμε στην Αυλαία για ποτό», λέει ο 23χρονος, «συζητούσαμε με τον 17χρονο και τη Στέλλα, όπου μου έλεγαν ότι έχουν κανονίσει οι δυο τους κάποια στιγμή να πιούνε ένα μπουκάλι ουίσκι. Τότε εγώ του είπα ότι έχω ένα μπουκάλι στο αυτοκίνητο και αποφασίσαμε να πάμε κάπου να το πιούμε».

Μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, ο 23χρονος περιγράφει ότι «μπήκαμε εγώ οδηγός, ο 17χρονος δίπλα συνοδηγός και η Στέλλα στο πίσω κάθισμα. Σταματήσαμε σε χώρο στάθμευσης – πλατεία που βρίσκεται ανάμεσα στην ταβέρνα και στην περιφερειακή παραλιακή οδό».

Ο 23χρονος επίσης είπε ότι η Στέλλα ήπιε μονορούφι το ποτό: «μόλις σταματήσαμε ο 17χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να καθίσει στο πίσω κάθισμα μαζί με τη Στέλλα. Βάλαμε το πρώτο ποτό το ήπιαμε. Στη συνέχεια βάλαμε το δεύτερο ποτό και τότε η Στέλλα μας ανέφερε ότι δεν είχε φάει τίποτε επειδή νήστευε. Εμείς δεν της είπαμε τίποτε. Οταν βάλαμε το τρίτο ποτό, η Στέλλα το ήπιε “κούπα”, δηλαδή μονορούφι». Μετά που ήπιαμε μερικά ποτά, η Στέλλα έγειρε προς το μέρος μου» και ακολούθως περιγράφει ότι η 15χρονη προσπαθούσε να τον φιλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit οι δύο φίλοι της 15χρονης κατηγορούνται ότι προσπάθησαν να τη βιάσουν πριν τη μεθύσουν αλλά εκείνη αντιστάθηκε. Έτσι στη συνέχεια την ”πότισαν” με ουίσκι για να ξεχάσει και να μην τους καταγγείλει, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη… Διάβασε περισσότερα

Read More

And More