Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.05.2011 | 12:50

Το ξέσπασμα του πατέρα της άτυχης Στέλλας

Το ξέσπασμα του πατέρα της άτυχης Στέλλας
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το ρόλο που έπαιξαν στην εξέλιξη της υπόθεσης τα άτομα που βρίσκονταν εκείνο το βράδυ δίπλα στη 15χρονη Στέλλα, που σύμφωνα με την αστυνομία πέθανε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ το Μ. Σάββατο, ο πατέρας της Μ. Ακουμιανάκης ξέσπασε.
 
Σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο STAR αναφέρει: “Θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ψυχικά ασθενείς, είναι ανώμαλοι και θεωρώ ότι αυτό το πράγμα εάν δεν το έχουν πράξει ήδη σε άλλα κορίτσια θα το πράξουν στο μέλλον και πρέπει η κοινωνία να προστατευτεί”.
 
Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι από τους δύο νεαρούς που βρέθηκαν εκείνη τη νύχτα δίπλα στην κόρη του είχε ακουστά μόνο για τον 17χρονο, αλλά δεν τον γνώριζε. “Τον 23χρονο δεν τον έχω δει ποτέ, ούτε τώρα τον έχω δει. Δεν τον συνάντησα ούτε καν στο νοσοκομείο. Με τον 17χρονο γνώριζα ότι υπήρξε μια φιλική σχέση, τον οποίο όμως, μέχρι τη μετάβασή μου στο νοσοκομείο εκείνη τη μοιραία ημέρα δεν τον είχα δει ποτέ. Δεν ήταν ο τύπος που ερχόταν στο σπίτι, για να σας δώσω να καταλάβετε”.
 
Ακόμη, τις πρώτες ώρες, παρά την οδύνη του είχε μιλήσει με τον 17χρονο σε μια προσπάθεια να μάθει τι μεσολάβησε. Τότε το μόνο που γνώριζε ήταν ότι αυτός ο νεαρός είχε μεταφέρει τη Στέλλα στο νοσοκομείο. “Μου είπε ότι την βρήκε σε ένα πεζοδρόμιο μεθυσμένη και μάλιστα -δεν το έκανα γιατί από την αρχή ήμουν επιφυλακτικός- θα μπορούσαμε να τον ευχαριστήσουμε και για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην κόρη μας. Για να καταλάβετε την ειρωνεία”, είπε και πρόσθεσε αγανακτησμένος πως αν τα δύο παιδιά είχαν μιλήσει αμέσως στους γιατρούς για τη σοβαρότητα της κατάστασης, τότε όλα θα ήταν διαφορετικά.
 
“Δεν λένε τουλάχιστον στους γιατρούς, γιατί στον γιατρό μας και σε κάποιους ανθρώπους δεν κρύβουμε την αλήθεια. Και δεν λένε την αλήθεια. Οι γιατροί από εκεί και πέρα υποεκτιμούν την κατάσταση, γιατί περί αυτού πρόκειται, το αντιμετωπίζουν σαν ένα απλό συμβάν μέθης, αφήνουν την κοπέλα σε ένα φορείο υπό την επίβλεψη των συνοδών της, δίνοντάς τους οδηγίες. Και φτάνουμε στο αποτέλεσμα που φτάνουμε”, είπε.

 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10