Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.09.2011 | 12:45

Ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε σκυλάκι για τις ανάγκες του reality show του

Ηθοποιός πυροβόλησε και σκότωσε σκυλάκι για τις ανάγκες του reality show του
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Με αγωγή για τη συμμετοχή του σε αποστολή της αστυνομίας, η οποία και κινηματογραφήθκε για το reality show στο οποίο και πρωταγωνιστεί, απειλείται ο Steven Seagal. Η μήνυση κατετέθει ύστερα από ισχυρισμό πολίτη της Αριζόνα πως ο ηθοποιός μαζί με ομάδα αστυνομικών εισέβαλαν στο σπίτι του και σκότωσαν το σκυλάκι του, αλλά και 100 κόκορες που είχε στην ιδιοκτησία του.

Ο ηθοποιός που υπηρετεί παράλληλα σαν εφεδρικός αστυνομικός από τα μέσα της δεκατίας του '80, έλαβε μέρος σε μια ομάδα που ανέλαβε να εισβάλει σε ιδιωτική περιοχή στην Αριζόνα τον περασμένο Μάρτιο, με τάνκ! Το όλο περιστατικό αναμένεται να προβληθεί από την τηλεοπτική εκπομπή-reality του ηθοποιού!

Ο ιδιοκτήτης της έκτασης υποστηρίζει πως η αποστολή της αστυνομίας πυροβόλησε και σκότωσε το 11 μηνών σκυλάκι του, ενώ παράλληλα σκότωσε 100 κόκορες που συντηρούσε εκεί. Σύμφωνα με την πλευρά της αστυνομίας, αλλά και τον ίδιο τον Steven Seagal η αποστολή είχε ακριβώς αυτόν τον στόχο. Όχι φυσικά να πυροβολήσει το σκυλάκι, αλλά να πιάσει τον ιδιοκτήτη που σύμφωνα με αυτούς εξέτρεφε κόκορες, προκειμένου να λάβουν μέρος σε παράνομες κοκορομαχίες. Τώρα θα μου πεις, είναι αυτός ικανός λόγος για να εισβάλεις με τανκ σε μια ιδιωτική έκταση; Άβυσσος το μυαλό του "ματσό" ηθοποιού που μάλλον είναι βαθειά επηρεασμένος από τις ταινίες δράσης στις οποίες και πρωταγωνιστεί.

Ο LIovera, όπως είναι το όνομα του ιδιοκτήτη της έκτασης στην Αριζόνα και ανθρώπου που κατέθεσε τη μήνυση ενάντια στην αστυνομία και τον ηθοποιό, ανέφερε πως οι κόκορες εκτρέφονταν μόνο για να παρουσιάζουν ξεχωριστά show με ζώα. Επιπλέον, ο ίδιος ισχυρίζεται πως το τανκ γκρέμισε και την πόρτα του κτήματος, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στην περιουσία του. Έτσι ο LIovera ζητά 100.000 δολάρια για τις ζημιές που υπέστη, αλλά και μια επίσημη έγγραφη συγνώμη από τον διάσημο ηθοποιό στα παιδιά του, για τον θάνατο του σκύλου τους.

Από την πλευρά της παραγωγής του reality δεν έγινε κανένα σχόλιο, ενώ και ο ίδιος ο Steven Seagal και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί επί του θέματος.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10