Kristen Stewart! Το αφοπλιστικά “βαθύ” ντεκολτέ που έκοψε ανδρικές ανάσες στις Κάννες…

Στο πλευρό του αγαπημένου της στην μεγάλη οθόνη, αλλά και στη ζωή Robert Pattinson βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κristen Stewart, στο ταξίδι του τελευταίου στις Κάννες όπου προβλήθηκε και η ταινία Cosmopolis στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η νεαρή ηθοποιός που έγινε διάσημη κυρίως μέσα από τις ταινίες Twilight, αποχωρήστηκε για λίγο τα άνετα, πιο casual ρούχα της για να βρεθεί στο κόκκινο χαλί. Άλλωστε στην πρεμιέρα αυτή είχε την τιμητική του ο αγαπημένος της. Έτσι διάλεξε μια κατακόκκινη μακριά τουαλέτα με τόσο βαθύ ντεκολτέ που προκάλεσε τα σχόλια των μέσω ενημέρωσης.

Και μπορεί τα media να δυσκολεύτηκαν με ένα κόψιμο που “υπονόμευε” την έκθεση του μπούστου της Kristen! Ίσως μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού στην Γαλλική “πρωτεύουσα” του κινηματογράφου να ένιωσαν την ανάσα τους να κόβεται, η ίδια παρόλα αυτά φαινόταν να μην αισθάνεται καθόλου άβολα και να απολαμβάνει την βραδιά. Όπως αποδείχθηκε βέβαια, στη συνέχεια η ηθοποιός άλλαξε ρούχα για να βρεθεί και πάλι στο γνώριμο αναπαυτικό casual στιλ της.

Read More

And More