K. Stewart: Χωρίζει και… μετακομίζει σε χλιδάτο σπίτι! Φωτογραφίες

Σε ένα πανάκριβο σπίτι 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων μετακομίζει η Kristen Stewart με τη μητέρα τους για να στεγάσουν τη θλίψη από τους χωρισμούς τους, η Kristen από τον Robert Pattinson και η μητέρα της από τον πατέρα της Kristen, John, με τον οποίο ήταν παντρεμένη 27 χρόνια!

/
Η Kristen αναγκάστηκε να μετακομίσει τον Ιούλιο όταν έγινε γνωστό ότι απάτησε τον καλό της με τον σκηνοθέτη της ταινίας που πρωταγωνιστούσε Snow White and the Huntsman , Rupert Sanders.

/
Το σπίτι βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στο κύμα στο εξωτικό και δημοφιλές μεταξύ των σταρ, Malibu, στην California.

//

Το πανάκριβο οίκημα είναι τριώροφο, είναι μια μοντέρνα κατασκευή από γυαλί και μέταλλο και περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση, για ευνόητους λόγους! Άλλωστε τόσο η Kristen όσο και η μητέρα της θέλουν την ησυχία τους για να αντιμετωπίσουν όσα τους συμβαίνουν.

//

Σύμφωνα με το site Celebdigs.com το σπίτι αγοράστηκε στο όνομα της μητέρας της Kristen, Jules Mann Stewart, παρόλο που η Kristen θα ζει μαζί της και θα συμμετέχει στο έξοδα του σπιτιού.

/

Αυτή είναι η κρεβατοκάμαρα που πιθανόν θα στεγάσει τα νέα όνειρα της Kristen!

/

Το πανάκριβο σπίτι ανήκε πριν στον πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς Στην Εντατική Noah Wyle και λέγεται ότι έχει ιδιωτικό σινεμά 150 ατόμων και υπέροχους κήπους. Σε αυτό το χλιδάτο σπίτι καλούνται να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, μητέρα και κόρη, μετά τους χωρισμούς τους. Μάλιστα πολύ πρόσφατα η Kristen εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά τα γεγονότα με τον Pattinson, ανανεωμένη,στο Φεστιβάλ του Τορόντο και έχοντας την υποστήριξη των φαν της!

Read More

And More