Η Κ. Στικούδη ανέβασε την θερμοκρασία στο… Fever με σούπερ σέξι εμφάνιση! Φωτογραφίες!

Πιο σέξι από ποτέ στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου και του Σταμάτη Γονίδη εμφανίστηκε η Κατερίνα Στικούδη στην πρεμιέρα τους στο νυχτερινό κέντρο Fever!

Η Κατερίνα μαγνητίζει τα βλέμματα με κάθε της ανατρεπτική εμφάνιση και το ίδιο, όπως ήταν φυσικό, έκανε και στην πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο Fever, όπου τραγουδάει μαζί με τον δημοφιλή Νίκο Οικονομόπουλο και τον ανεπανάληπτο Σταμάτη Γονίδη!

Το Tlife επικοινώνησε όπως ήταν φυσικό με τον στιλίστα που επιμελήθηκε την εμφάνιση της Κατερίνας, Μιχάλη Τσούκα που μας έδωσε λεπτομέρειες για τα ρούχα της:
” Για την εμφάνιση της Κατερίνας στο fever συνεργαστήκαμε με τον Βρεττό Βρεττάκο, ο οποίος σχεδίασε και δημιούργησε, αποκλειστικά για την Κατερίνα, ένα λευκό κορμάκι με λεπτομέρειες από κρόσσια. Το δερμάτινο τζάκετ είναι The Ragged Priest ενώ τα ψηλοτάκουνα μποτάκια της είναι από την τελευταία συλλογή της Blumarine. Τα αξεσουάρ είναι αγορασμένα από την Κατερίνα στο πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο. Το ιδιαίτερο μανικιούρ της επιμελήθηκε η Άννα Αλμπάνη, το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου, τα μαλλιά ο Στέφανος Βασιλάκης ενώ το styling ο Μάριο Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας”

/

Η Κατερίνα ενθουσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές που αναδείκνυαν τα πλούσια προσόντα της αφού το λευκό κορμάκι με τα κρόσσια με το οποίο επέλεξε να εμφανιστεί τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της ενώ το χορευτικό που την πλαισίωνε ντυμένο στα μαύρα τόνιζε ακόμα περισσότερο την εμφάνιση της Κατερίνας!

/
Το σέξι σύνολο της Κατερίνας συμπλήρωναν τα ψηλοτάκουνα γκρι μποτάκια αλλά και ένα δερμάτινο τζάκετ σε γκρι μεταλλικό χρώμα με τρουκς, όπως επιβάλλουν οι στιλιστικές απαιτήσεις της μόδας!

/
Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε τον καλύτερο εαυτό της τόσο τραγουδιστικά όσο και χορευτικά όπως άλλωστε συνηθίζει σε κάθε της εμφάνιση!

/
Η καλλίγραμμή και καλογυμνασμένη Κατερίνα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να φέρει σε πέρας την απαιτητική χορογραφία και να ισορροπήσει άψογα πάνω στα ψηλοτάκουνα μποτάκια της!

/
Μια χορογραφία εμπνευσμένη ίσως από το ισπανικό φλαμένκο με λευκές βεντάλιες εντυπωσίασε τους θαμώνες και φαν της Κατερίνας!

Read More

And More