Κ. Στικούδη – Ν. Μίχας: τι λένε για το Just the two of us

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Νίκος Μίχας παραχώρησαν μία συνέντευξη από κοινού στο περιοδικό ΟΚ! Η Κατερίνα έχει μάθει να απαντάει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που της απευθύνουν κι έτσι δεν δίστασε να πει ποιο ζευγάρι θεωρεί περισσότερο δυνατό στο Just the two of us: ”Δεν ξέρω αν επηρεάζει το γεγονός ότι η Φουρέιρα είναι φίλη μου, πάντως νομίζω ότι μαζί με τον Παναγιώτη Πετράκη είναι ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Μου αρέσουν επίσης πολύ η Ελπίδα και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και γενικά πιστεύω ότι το επίπεδο των συμμετεχόντων είναι πολύ υψηλό”.

Σε αυτό συμφωνεί και ο Νίκος ο οποίος λέει: ”Όλα τα ζευγάρια έχουν κάτι ξεχωριστό. Από εκεί και πέρα ο Θεοχάρης με την Ελπίδα, όπως και η Φουρέιρα με τον Πετράκη και η Μαριάννα με τον Ησαϊα πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατά ζευγάρια”. Ο Νίκος σχολίασε επίσης το γεγονός ότι η Μαριάννα Πολυχρονίδη έβαλε τα κλάμματα λόγω της βαθμολογίας. ”Δεν ξέρω τι μπορεί να έγινε και για να είμαι ειλικρινής δεν την είδα να κλαίει, αλλά αν όντως έκλαψε για τη βαθμολογία κακώς το έκανε. Εντάξει όλοι θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά δεν πρέπει να δίνουμε τόση μεγάλη σημασία στους βαθμούς. Εμείς οι Έλληνες έχουμε την τάση ακόμα και τα χαλαρά να τα παίρνουμε σοβαρά”.

Η Κατερίνα παράτησε τις σπουδές της στα Ιατρικά Εργαστήρια για να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος. Το μετάνοιωσε; ”Καθόλου! Ένιωθα αποπνικτικά στο νοσοκομείο και η συμμετοχή μου στα καλλιστεία ήταν ένας τρόπος διαφυγής. Πρέπει να σου πω δε ότι οι γονείς μου δεν ήξεραν πως είχα λάβει μέρος στα καλλιστεία. Το έμαθα όταν ήμουν πια στην εικοσάδα, όπου θα το ανακάλυπταν έτσι κι αλλιώς, γιατί είχαν αρχίσει να προβάλλονται τα διαφημιστικά σποτ του διαγωνισμού. Στην αρχή, τους ήρθε λίγο απότομο όλο αυτό, γιατί είχαν άγνοια του χώρου, αλλά μου έχουν εμπιστοσύνη”.

Αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και δηλώνει πως η σχέση που θα δημοσιοποιήσει θα είναι και αυτή που θα την οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Ο Νίκος από τη μεριά του υποστηρίζει πως είχε κολλήσει με μία κοπέλα πριν από μερικούς μήνες.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More