O Sting δηλώνει και ξαφνιάζει: Τα παιδιά μου δεν θα με κληρονομήσουν. Να κάνουν δικά τους λεφτά!

Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ροκ σταρ στον κόσμο, ξεκίνησε από μια φτωχική παιδική ηλικία για να συγκεντρώσει μια τεράστια περιουσία.

Τώρα ο Sting έχει καταστήσει σαφές ότι τα παιδιά του θα πρέπει επίσης να αποκτήσουν χρήματα με το δικό τους τρόπο και δεν θα πρέπει να περιμένουν να επωφεληθούν από την 180 εκατομμυρίων λιρών περιουσία του.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο σημερινό Sunday Event περιοδικό, ο πρώην frontman των Police είπε ότι περιμένει από τους τρεις γιους και τις τρεις κόρες του να εργαστούν, και πρόσθεσε ότι δεν θα μείνουν και πολλά να κληρονομήσουν ούτως ή άλλως.

Ο Sting, 62, ο οποίος εξακολουθεί να έχει πάνω από 100 άτομα υπό την μισθοδοσία του, είπε: «Τους είπα ότι δεν θα μείνουν πολλά χρήματα γιατί τα ξοδεύυμε! Έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Ό,τι προκύπτει ξοδεύουμε, και δεν μένουν πολλά».

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να δουλέψουν. Όλα τα παιδιά μου ξέρουν και σπάνια και μου ζητούν ο,τιδήποτε, κάτι που πραγματικά σέβομαι και εκτιμώ.

«Προφανώς, αν ήταν σε μπελάδες θα τους βοηθούσα, αλλά ποτέ δεν έχει πραγματικά χρειαστεί κάτι τέτοιο. Έχουν την ηθική που τους κάνει να θέλουν να πετύχουν με τη δική τους αξία».

Read More

And More