Τι απαντά ο Στηβ Κακέτσης για τα σενάρια γάμου με την Α. Δημητρίου

Ο Στηβ Κακέτσης απάντησε στα σενάρια που θέλουν την επανασυνδεσή του με την Άντζελα Δημητρίου και το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτούν. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στο “Πρωινό mou” και ξεκαθάρισε ότι έχει σοβαρό δεσμό και πως ό,τι έχει ακουστεί για γάμο με την γνωστή τραγουδίστρια δεν ισχύει.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η Άντζελα Δημητρίου είχε αναφέρει πως οι σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της Στηβ Κακέτση είναι καλές και θα μπορούσε να ξαναείναι μαζί. Από εκείνη τη συγμή τα σενάρια επανασύνδεσης τους φούντωσαν και έφθασαν ως και το ενδεχόμενο του γάμου.

Με αφορμή αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας που είναι φίλος του γνωστού επιχειρηματίας ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, δίνοντας του τη δυνατότητα να απαντήσει. Εκείνος δήλωσε ότι αυτήν την περίοδο είναι σε μια πολύ σοβαρή σχέση και τα σενάρια γάμου με την Άντζελα Δημητρίου δεν ισχύουν. Ο ίδιος φαίνεται να ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του με την γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ καλές και την αγαπά σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Read More

And More