Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης των δίδυμων κοριτσιών

Νέα στοιχεία στην έρευνα προκύπτουν απο τη μαρτυρία μίας γυναίκας απο την Κορσική. Η ιταλική αστυνομία ψάχνει τον ηλεκτρονικό πλοηγό του αυτοκινήτου του πατέρα των δύο κοριτσιών.

Εδώ και 15 μέρες έχουν να δώσουν σημεία ζωής οι εξάχρονες Αλέσια και η Λίβια. Απο τοτε δηλαδή που ο 43χρονος πατέρας τους τα απήγαγε απο το σπίτι του, οπου τις φιλοξανούσε για το σαββατοκύριακο.

Η ιταλική αστυνομία θέλει να κάνει έρευνα στη περιοχή Τσερινιόλα, εκεί που αυτοκτόνησε ο πατέρας πέφτοντας στη σιδηροδρομική γραμμή.

Η γαλλική αστυνομία από τη πλευρά της θέλει η μητέρα των κοριτσιών να ταξιδέψει στην Κορσική, αφού εκεί εθεάθησαν τα κορίτσια για τελευταία φορά από μία μάρτυρα, την Ολγα Ορνεκ, στο λιμάνι Προπριάνο, στα νότια του νησιού. Η μάρτυρας κατέθεσε ότι “ο πατέρας είχε την παρέα μιάς ξένης γυναίκας, 45-50 ετών”.

Η Ολγα Ορνεκ “αναγνώρισε 100% τον 43χρονο Ματίας Σεπ, από φωτογραφίες που τής έδειξαν”, ενώ είναι βέβαιη ότι η γυναίκα που τον συνόδευε “ήταν ξένη, αφού γνωρίζει τις Κορσικανές και, αυτήν την εποχή του έτους, στην Κορσική μόνον τουρίστριες εμφανίζονται”. Κατά την μάρτυρα, ο Σεπ φορούσε κόκκινο πουλόβερ και γυαλιά, ενώ “γιά τις δύο δίδυμες, η βεβαιότητά της, ότι τίς είδε στο λιμάνι της Κορσικής την πρώτη Φεβρουαρίου, φθάνει στο 95%…”

Την ίδια ώρα η ιταλική αστυνομία αναζητά τον ηλεκτρονικό πλοηγό του αυτοκινήτου του πατέρα των ελβετών διδύμων κοριτσιών, προκειμένου να αποκατασταθεί το διάγραμμα με τις κινήσεις του πατέρα τους.

Read More

And More