Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ημιτελικό της Eurovision και τα προγνωστικά!

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη αναμέτρηση στον 1ο Ημιτελικό της Eurovision βρίσκεται η ελληνική και η κυπριακή αποστολή στο Μπακού. Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου κάνουν τις τελευταίες πρόβες λίγο πριν την πρώτη φάση του Διαγωνισμού διεκδικώντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα για τις δυο μελαχρινές καλλονές. Σε τι θέση θέλουν τα στοιχήματα την Ελευθερία Ελευθερίου με το Aphrodisiac και την Ήβη Αδάμου με το “La la Love”.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των bookers Ελλάδα και Κύπρος, την Τρίτη στον Α’ Ημιτελικό θα πάρουν τα εισιτήρια που διεκδικούν για τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Σύμφωνα με τα πρακτορεία VistaBet και sportingbet η Ελλάδα στο στοίχημα για τη νίκη στον ημιτελικό της Τρίτης, βρίσκεται στην πέμπτη θέση μαζί με την Κύπρο, με απόδοση 11,00.
Το πρακτορείο bwin, τοποθετεί στην 5η θέση του Ημιτελικού το τραγούδι της Κύπρου και της Ήβης Αδάμου, με απόδοση 11,00, ενώ η Ελευθερία βρίσκεται μια θέση πιο κάτω με απόδοση 13,00! Για τον τελικό, σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο φαβορί θεωρείται η Σουηδία με απόδοση 2,75, η Ιταλία με απόδοση 7,50 και η Ρωσία με απόδοση 10,00. Ενώ η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται στην 11η θέση με απόδοση 26,00.

Όσον αφορά τις τρεις πρώτες θέσεις των στοιχημάτων για τον πρώτο Ημιτελικό, στα στοιχήματα έρχονται πρώτες η Ρωσία με απόδοση 3,10 και η Δανία και η Ρουμανία με απόδοση 5,00.

Στην Ελλάδα τώρα, ο ΟΠΑΠ για νίκη στον Ημιτελικό δίνει τη χώρα μας 5ο φαβορί και την Κύπρο 6ο με αποδόσεις 7.0 και 9.0 αντίστοιχα. Για τον μεγάλο τελικό όμως, η Ηβη Αδάμου είναι 9ο φαβορί για νίκη με απόδοση 25,00, ενώ η Ελευθερία είναι 14ο φαβορί με απόδοση 40,00.
Ενώ, μεγάλος νικητής για τον Τελικό του Σαββάτου σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ θέλουν να είναι η Σουηδία με απόδοση 2,65, ενώ ακολουθεί η Ιταλία με απόδοση 8,00 και η Ρωσία με απόδοση 9,00, το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 12,00 και η Σερβία με απόδοση 15,00.

Δες φωτογραφίες από το Μπακού:

Read More

And More