Μύρωνας Στρατής: Για χάρη της Μαίρης Συνατσάκη “γέμισε” το κορμί του… τατουάζ!

“Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από σχέσεις. Έχω κάνει μόνο δυο στη ζωή μου! Μια με την Μαίρη και μια με την προηγούμενη κοπέλα μου. Νομίζω ότι δεν μου είναι εύκολο να ξεπεράσω έναν άνθρωπο”, αποκάλυψε ενάμιση χρόνο μετά το χωρισμό του από την Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξη στο “ΕΓΩ!” ο Μύρωνας Στρατής.
Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα, εξομολογήθηκε: “Με την Μαίρη ζούσαμε σαν παντρεμένοι. Για τέσσερα χρόνια ήμασταν ζευγάρι κανονικό. Αυτό είναι ο γάμος να μοιράζεσαι με τον άνθρωπό σου τις χαρές και τις λύπες” και συμπλήρωσε πως χάρη σε εκείνη “γέμισε” το κορμί του με τατουάζ: “της άρεσαν πολύ τα τατουάζ. Στην αρχή δεν μου άρεσαν εμένα αλλά μετά έγινε ένα blend και με έκανε και εμένα να τα αγαπήσω. Σε μία σχέση άλλωστε επηρεάζει ο ένας τον άλλον”.

Για το αν η σχέση τους επηρέασε την καριέρα του, δήλωσε: “Δεν μπορώ να απαντήσω για το αν τελικά η Μαίρη έκανε καλό ή όχι στην καριέρα μου. Η Μαίρη ισχυριζόταν πως η σχέση μας έκανε κακό στην καριέρα μου. Εγώ δεν είμαι σίγουρος όλο αυτό με βρήκε απότομα και έπεσε πάνω μου σαν ελέφαντας… το να είναι “εύκαιρος ένας τραγουδιστής” είναι σημαντικό. Αυτές όμως είναι θεωρητικές συζητήσεις”.
Ποιες είναι όμως τώρα οι σχέσεις τους ενάμιση χρόνο μετά τον χωρισμό τους;
“Στην καθημερινότητά μου δεν είναι πια η Μαίρη. Δεν γίνεται δύο άνθρωποι να έχουν χωρίσει και να διατηρούν τόσο στενές σχέσεις. Το έχουμε δει βέβαια να συμβαίνει αλλά ούτε και εγώ ούτε και η Μαίρη θα αντέχαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όμως υπάρχει στην ζωή μου. Έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι. Μπορεί να συμβεί ένα μικρό διάστημα μέχρι να συνέλθεις, να ορθοποδήσεις και να ξεπεράσεις την σχέση. Όμως αγαπιόμαστε και θα αγαπιόμαστε και αυτό ποτέ δεν θα σταματήσει”.

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην Νατάσσα Μποφίλιου την οποία και του “χρέωσαν» ως σχέση!
“Είναι οι αμήχανες στιγμές της δουλειάς μου. Μάλιστα όταν είχε γραφτεί πως έχω σχέση με τραγουδίστρια (σ.σ. Νατάσσα Μποφίλιου) με είχε πάρει τηλέφωνο η μαμά μου και με ρώτησε αν υπάρχει κάτι που έπρεπε να γνωρίζει. Δεν νευρίασα αλλά ήθελα να αποκατασταθεί η αλήθεια. Όταν γράφετε κάτι, μπορεί να στενοχωρηθούν κάποιοι άνθρωποι και είναι κρίμα”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More