Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.12.2010 | 07:29

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση "ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ"!

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το TLIFE συνεχίζει να πηγαίνει θέατρο μαζί σας! Ακόμη μία παράσταση που μέχεται τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δωρεάν, στέλνοντας email στο movies@tlife.gr ! Oι 15 πρώτοι που θα στείλουν κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Ααββάτου, 25 Δεκεμβρίου στις 21:15!

Η FIDÉLITÉ PRODUCTIONS παρουσιάζει σε εναλλασσόμενο ρεπερτόριο με το έργο του Αμερικανού συγγραφέα John Ford Noonan, «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ» στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη, «Αίθουσα Κάρολος Κουν», την τραγική κωμωδία του Νίκου Βασιλειάδη «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ», από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Η θεατρική διασκευή είναι της Εμμανουέλας Αλεξίου και του Γιώργου Καραμίχου, η σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου, με την Υρώ Μανέ.
 
ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

Μια παράσταση, απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια απλή πράξη.
Ερασμία. Μια γυναίκα με πάθος. Σε λάθος χώρο και λάθος χρόνο.
Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος, η Ερασμία, μια χήρα εγκλωβισμένη σε ένα περίπτερο και στα ήθη της μικρής κοινωνίας, οδηγείται στην απουσία.
Το τριχωτόν της παρειάς της υποδηλώνει τη θέρμη της, αλλά για την πολίχνη όπου ζει, μια χήρα είναι απλώς μια μεταχειρισμένη. Χωρίς δικαιώματα.
Αντίδοτο στη φαντασίωσή της, τα κολοκυθάκια. Και ο νοών…νοείτω. 
Το κακό όμως δεν αργεί να γίνει. Ο πειρασμός εμφανίζεται. Και είναι κοντός, αλλά με προσόντα. Κι η Ερασμία πώς να πάει κόντρα στη λίμπιντο;
Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί το απαγορευμένον. Κι όταν τολμά να το προκαλέσει, η τιμωρία άμεση.
Ο λόγος είναι συμβόλαιο και το υπεσχημένον οφείλει να τηρηθεί. 

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΑΣΜΙΑΣ: Η ΥΡΩ ΜΑΝΕ

Καλή επιτυχία!
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10