Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.12.2010 | 08:10

Xωρίς συγκοινωνία αύριο - Ακόμη μία μέρα ταλαιπωρίας!

Xωρίς συγκοινωνία αύριο - Ακόμη μία μέρα ταλαιπωρίας!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αύριο μας περιμένει μεγάλη ταλαιπωρία αφού οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τραβάνε χειρόφρενο για 24 ώρες. Ακινητοποιημένα λοιπόν θα είναι αύριο όλα τα μέσα μεταφοράς. Λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και προαστιακός.
 
Χιλιάδες εργαζόμενοι θα αναγκαστούν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους για να πάνε στην δουλειά προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους της Αθήνας. Είναι δικαίωμα των εργαζομένων να απεργήσουν γιατί διεκδικούν και αυτοί τα δικαιώματα τους όμως θα έπρεπε να φροντίσουν με κάποιο τρόπο να μην ταλαιπωρηθούν οι απλοί πολίτες που θα πρέπει να πληρώσουν πολλά λεφτά για να πάνε στην δουλειά τους.
 
Την ίδια ώρα με ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς τονίζουν ότι θα...μισθώσουν λεωφορεία για να μεταφέρουν τους απεργούς στις συγκεντρώσεις, αφού όπως γράφει η ανακοίνωση, η μετακίνηση τους θα είναι δύσκολη και ακατόρθωτη αφού δεν θα υπάρχουν...μέσα μεταφοράς! Δηλαδή φροντίζουν για τον εαυτό τους αλλά γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους εκατομμύρια πολίτες αφού οι πολιτικοί που ευθύνονται για την κατάσταση στην οικονομία της χώρας μετακινούνται με τα...πολυτελή τους αυτοκίνητα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10